Keskustelu:Jari Laru

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Onko Jari Laru http://fi.wikipedia.org/wiki/Käyttäjä:Larux ?  –Kommentin jätti 193.185.69.17 (keskustelu) 16. huhtikuuta 2015 kello 01.41

On Teemu (keskustelu) 17. huhtikuuta 2017 kello 12.03 (EEST)
Kyllä olen. Olen kirjoittanut/muokannut useita suomalaisia kasvatustietelijöitä koskevia artikkeleita ja siinä sivussa kirjoitin tämänkin vuosia sitten. Tunnistan konfliktiristiriidan joka koskee tätä artikkelia, mutta en ollut aiemmin perehtynyt asiaa yleisellä tasolla käsittelevään materiaaliin.

Nyt olen tietoinen siitä että olen kirjoittanut muutkin artikkelini henkilöistä jotka tunnen. Teemu Leinonen on lähettänyt minulle materiaaleja joiden perusteella olen ymmärtänyt niihinkin artikkeleihin pitäisi laittaa huomautus tästä asiasta.

Olen kopioinut sivun sisällön talteen jos sivu joudutaan poistamaan. Konfliktiristiriidasta tietoisena olen kiinnittänyt huomiota lähteistämiseen ja neutraaliin ilmaisuun. LaruX (keskustelu) 17. huhtikuuta 2017 kello 12.29 (EEST)

merkkasin sivun pikapoistomallineella koska tämä on itse itseni suurelta osin kirjoittama LaruX (keskustelu) 17. huhtikuuta 2017 kello 14.36 (EEST)

Mitäs tälle tehdään? Pikapoisto-käytännön mukaan (Y7): Mahdollisesti merkittäviä aiheita ei tule kuitenkaan poistaa ilman poistoäänestystä. (Miksi ei merkittävyyskeskustelu riitä?) Eturistiriita ei ole niin vakavaa, vaikka voihan se henkilölle ehkä olla kiusallista. Mutta onko henkilö merkittävä, ainakaan poliitikon ura ei riitä, eikä varmaan leipätyökään? -kyykaarme (keskustelu) 18. huhtikuuta 2017 kello 21.09 (EEST)

Merkittävyys[muokkaa wikitekstiä]

Niin kuin yläpuolella olevista kommenteista näkyy, tämän artikkelin on oletettavasti tehnyt henkilö itse, ja hän on myös yrittänyt poistaa artikkelia "eettisistä syistä". Suomenkielisessä Wikipediassa itsestään kirjoittaminen on kuitenkin täysin sallittua.

En ole kuitenkaan vakuuttunut henkilön merkittävyydestä. Henkilö ei ole poliitikkona merkittävä ja vaikka joitakin lähteitä löytyy kun hän on kommentoinut työnsä puolesta tietotekniikka-asioita, niin kallistun sille kannalle, että ei ole merkittävä. -kyykaarme (keskustelu) 22. huhtikuuta 2017 kello 21.07 (EEST)

Samaa mieltä. – ComradeUranium (keskustelu) 22. huhtikuuta 2017 kello 22.59 (EEST)
Merkittävämpi Oulun kaupunginvaltuutettu kuin Junes Lokka, joten pitäisi ilmeisesti säilyttää. --Ukas (keskustelu) 23. huhtikuuta 2017 kello 12.52 (EEST)
Lokka oli kuitenkin myös rajatapaus, jonka poistamisellakin oli kannatusta, eikä sellaiseen voi mielestäni suoraan verrata. Pelkästään valtuutettuna ilman aikaisempaa julkisuutta ei Lokkakaan olisi merkittävä. -kyykaarme (keskustelu) 23. huhtikuuta 2017 kello 17.45 (EEST)
Tällä henkilöllä on kuitenkin todellisia ansioita. Pelkkään julkisuusarvoon tuijottaminen on usein tyhjyyttään kolisevan vaskikellon kuuntelemista. --Ukas (keskustelu) 23. huhtikuuta 2017 kello 22.25 (EEST)
En ole itse ottanut kantaa siihen onko Lokka mielestäni merkittävä vai ei, mutta ei hänen takiaan kannata alentaa valtuutettujen merkittävyyskriteereitä. -kyykaarme (keskustelu) 23. huhtikuuta 2017 kello 23.28 (EEST)