Keskustelu:Jalkapallon Euroopan-mestaruuskilpailut 2008

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Käykää keskustelua ennen kuin alatte siirtelemään tällasia! Vituttaa käydä tämä rumba taas kerran läpi - uudelleenohjauksen päälle ei voi siirtä kun on useampi uudelleenohjaus. Mielestäni näiden artikkelien pitäminen tuolla litaniaotsikolla on järjetöntä. --Neofelis Nebulosa (моє обговорення) 17. maaliskuuta 2006 kello 07.17 (UTC)

Jahah, saatiin vielä yksi siirto ilman keskustelua, tällä kertaa uudelta käyttäjältä ja takasinpäin. Juuri näin, SM. Siirrä, älä keskustele. Ja sitten vaadi muilta vastakkaista käytöstä. --Neofelis Nebulosa (моє обговорення) 17. maaliskuuta 2006 kello 09.05 (UTC)
Siirsin takaisin sille nimelle, jolla se oli ennen ML:n siirtoa ja oletin, että valituksesi koski juuri sitä, koska siirto tälle nykyiselle nimellehän oli tehty jo ties miten kauan aikaa sitten. --SM 17. maaliskuuta 2006 kello 10.04 (UTC)

En ole koskaan ollut minkäänlainen asiantuntija kieliopin suhteen, joten mitään tarkkaa tietoa asiasta ei löydy, mutta itselläni on kuitenkin ollut aina se käsitys, että samaan tapaan kuin sana maailmanmestaruuskilpailut, myös euroopanmestaruuskilpailut kirjoitettaisiin nimenomaan pienellä ja yhteen, ei erikseen; saatan olla hyvin väärässäkin, Wikipedian omat kieliasiantuntijat korjatkoon vapaasti. Toisaalta voi artikkelin hyvin siirtää takaisin alkuperäiselle nimelleenkin, sillä EM-kilpailuiksi tai EM-kisoiksihan näitä ihan virallisissakin yhteyksissä usein kutsutaan; onhan täällä ollut kohta jo parin vuoden ajan esimerkiksi myös artikkeli jääkiekon MM-kilpailut, eikä kenelläkään ole ollut kiirettä siirtää sitä "oikealle" nimelle. --Nironen 17. maaliskuuta 2006 kello 09.58 (UTC)

Sekä Euroopan mestaruus että euroopanmestaruus ovat oikein. Nuo lyhenteet ovat siitä ongelmallisia, että samalla kaavalla ei voida nimetä muiden maanosien mestaruusturnauksia ja -kilpailuja (Afrikan, Amerikan ja Aasian). Aiheesta on jotakin keskustelua myös täällä: Keskustelu:Jalkapallon Euroopan mestaruuskilpailut. --SM 17. maaliskuuta 2006 kello 10.02 (UTC)

Pääsivu: Pudotuspelit jalkapallon Euroopan-mestaruuskilpailuissa 2008[muokkaa wikitekstiä]

Onko tuo pääartikkeli tarvittava, sillä en keksi mitään mikä puuttuu itse artikkelista. Mielestäni täysin turhaa punaisten linnkien lisäilyä. --Guam 31. heinäkuuta 2008 kello 20.38 (UTC)

Jalkapallon EM kisat[muokkaa wikitekstiä]

Jalkapallon Euroopanmestaruuskisoissa ei pronssista pelata, joten ei voida määritellä sitä, että kumpi on enemmän "pronssijoukkue" Venäjä, vaiko Turkki.  –Kommentin jätti Uniikki123 (keskustelu – muokkaukset)

Mallineessa oli aikaisemmin ollut molemmat, mutta joku poisti Turkin. Kun pronssia ei ilmeisesti jaettu niin parempi tyhjänä. --Anr (keskustelu) 8. kesäkuuta 2012 kello 01.21 (EEST)