Keskustelu:Jage

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Mitenkähän on tämän merkittävyyden laita? Yksi julkaistu albumi ja yksi julkaistu single, molemmat Majakkataajuus-nimisen, lähinnä seurakunnan harrastekerhoon vertautuvan "levy-yhtiön" julkaisemia. -- Piisamson 27. marraskuuta 2007 kello 01.07 (UTC)

Heitä Jage poistoäänestykseen niin mitataan asia. Tuntuisi ensihätään siltä, että seurakunnan "levy-yhtiö" ei olisi sen merkittävämpi kuin MC Vittumeitsinkään levy-yhtiö (Vittumeitsihän poistettiin levytyksistä huolimatta, sen sijaan monet omakustanneräppärit on taas säilytetty, joten linja on ollut perin epäjohdonmukainen). --Jillord 27. marraskuuta 2007 kello 01.17 (UTC)

Turha sitä on ihmetellä...[muokkaa wikitekstiä]

Turha ihmetellä että miksi "v**meitsi" tai mikä lie niminen olikaan, poistettiin. Jagen ekan levyn taustalla kristillinen organisaatio. mitä sillä on väliä. levy oli kaupoissa mm. anttila, free record shop. "vmeitsi" ei sano useimmille mitään. kristillisellä puolella oli paljon kuuntelijoita, sekä myös pian sen ulkopuolella. levy, sinnku, musavideo, siinä ihan tarpeeksi tänne pääsemiseksi. Viimeisin yhteistyö EMIn kanssa Tean levyn kanssa, sekä muita yhteistyö kumppaneita joita kohta tulossa. aika kaukana on omakustanne artistit, se on ok ettei välttämättä heti päädy tänne.

Uutta materiaalia odotetaan Jagelta innolla. toivottavasti pian saadaan jotain.

--Miquelito

No joo - itseäni asia kiinnosti lähinnä siksi, että aiemmin katsottiin tarpeelliseksi jollakin tapaa merkittävän tai tunnetun levy-yhtiön kautta tapahtunut levynjulkaisu, mutta sittemmin kriteerit ovat löystyneet sikäli, että pientenkin levy-yhtiöiden listoilla albumeita julkaisseet pääsevät mukaan. Tästä seuraa tosin se ongelma, että omakustanteita ja pienten levy-yhtiöiden tekeleitä on joissakin tapauksissa vaikea erottaa (esimerkiksi jos kyseessä on artistin omistama pienlevy-yhtiö) ja toisaalta omakustanteet voivat monesti olla niin taiteellisesti kuin kaupallisesti yhtä kunnianhimoisia ja laadukkaita kuin pienten levy-yhtiöiden tuotokset. Ylläoleva keskustelu on käyty ennen äänestystä, ja ylälaidan linkistä löydät äänestystuloksen, jossa enemmistö kannatti artikkelin säilyttämistä. Kun miekkosen merkittävyys tuskin vähenee, mitään huolta artikkelin tulevaisuudesta ei kannata kantaa. Sinänsä en näe suurtakaan eroa Vittumeitsin ja Jagen kuuluisuudessa, mutta sillä nyt ei oikeastaan ole merkitystä. -- Piisamson 3. huhtikuuta 2008 kello 13.54 (UTC)
Ei ole tainnut uutta materiaalia tältä ilmeisen epämerkittävältä artistilta tulla viimeiseen kymmeneen vuoteen? jni (k) 20. joulukuuta 2017 kello 19.33 (EET)[vastaa]