Keskustelu:Jääli

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Siirrän tähän Jäälistä kertovalle sivulle tietoa Jäälin kyläsuunnitelmasta (2002). Kyläsuunnitelma on asukasyhdistyksen tuottamaa materiaalia ja asukasyhdistys on päättänyt että sitä voidaan käyttää sellaisenaan täällä Wikipediassa.

t. Jari Laru, yhdistyksen puheenjohtaja Kommentin jätti Larux (keskustelu – muokkaukset)

Tunnettuja jääliläisiä[muokkaa wikitekstiä]

Ei kyllä varmasti ole Atte Ohtamaa Jäälistä kotoisin. Vai listataanko tänne niitä jotka asuvat Jäälissä nykyisin? Siitä en osaa sanoa. 213.255.161.130 19. maaliskuuta 2012 kello 09.35 (EET)

Vastaus: Atte Ohtamaa itse kertoo olevansa Jäälistä kotoisin ([1]). Toisaalta, tunnetuksi jääliläiseksi voitaneen lukea vaikkapa Kuusamossa syntynyt, mutta merkittävän osan elämästään Jäälissä asunut.

Jari Laru (keskustelu) 8. huhtikuuta 2012 kello 12.39 (EEST)

Lisäsin viitteen artikkeliin. Tunentuksi jääliläiseksi pääsee olemalla tunnettu ja a) olemalla kotoisin Jäälistä tai b) asumalla huomattavan ajan Jäälissä tai c) myös tekemällä pitkän aikaa töitä Jäälissä..--Htm (keskustelu) 23. huhtikuuta 2015 kello 07.36 (EEST)

Jäälin suuralue vs. Jäälinkylä (Jääli) "laatuvaatimusmalline"[muokkaa wikitekstiä]

Hei!

Olen nyt eriyttänyt Jäälin suuralueen ja Jäälinkylä (Jääli) omiksi artikkeleikseen. Jäälin suuralue noudattelee Oulun muista suuralueista tehtyjä sivuja.

Jäälinkylä (Jääli) sisältää alussa selvyyden vuoksi kuvauksen Jäälin ja Välikylän kaupunginosista, sillä ne mielletään kuuluvaksi Jääliin - kyseessä on vain hallinnollinen erotus. Olen kuitenkin nhyt eriyttänyt asukasluvun tarkastelussa Jäälin ja Välikylän toisistaan myös Jääli artikkelissa ihan samoin kuin suuraluetta koskevassa artikkelissa

Jäälistä kirjotitaessani viittsaan jatkossa aina välikylän kaupunginosaan jos kirjoitan asioista jotka sijaitsevat siinä kaupungiosassa (koskee lähinnä Yrityskylää ja yhtä päiväkotia sekä joitakin kaava-asioita)

TOIVON että joku poistaa tuon "laatuvaatimusmallineen" tästä artikkelista :)

LaruX (keskustelu) 3. tammikuuta 2018 kello 20.54 (EET)