Keskustelu:International Union of Socialist Youth

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Lisäsin IUSYn jäsenjärjestöt, tosin vielä pieniä virheitä maiden ja järjestöjen nimissä. Suuri kysymys on kuitenkin nyt, kirjoitetaanko jäsenjärjestöistä artikkelit englanniksi, suomeksi vai alkuperäiskielellä otsikoituna. Oikea nimi lienee hyvä ainakin lopuksi kirjoittaa varsinaisen linkin perään.--Kalamies 23. tammikuuta 2007 kello 18.52 (UTC)

Alkuperäiskieli lienee paras valinta, koska hyvin harvasta IUSY:n jäsenjärjestöstä on käytössä vakiintunutta suomenkielistä nimeä. Ainakaan englanninkielisiä nimiä ei mielestäni tulisi käyttää. Ehdottaisin, että laittaisit luetteloon alkukielisen nimen ja sulkuihin suomennoksen. Vaikka järjestön nimen suomentaisi, olisi varmaan hyvä käyttää alkukielistä lyhennettä.--Ap4k 27. tammikuuta 2007 kello 16.59 (UTC)
Totta, tuo on varmasti paras ratkaisu. Vaihdan nuo nimet heti kun ehdin. Joistakin järjestöistä tosin löysin vain englanninkielisen nimen vaikka oikeankielinenkin varmasti on. Mutta käännetään nyt ensin nuo varmat tapaukset. Kiitos artikkelin selkeyttämisestä ja monipuolistamisesta.--Kalamies 27. tammikuuta 2007 kello 17.23 (UTC)
Pohdin, että voisi olla parempi siirtää artikkeli nimen International Union of Sosialist Youth alle. Ja uudelleenohjaus IUSY lyhenteeltä sinne. Kun nuo lyhenteet eivät usein kerro mitään. Mutta olisi kiva kuulla sinun mielipiteesi asiasta.--Kalamies 27. tammikuuta 2007 kello 19.19 (UTC)
Epäilemättä ja varsinkin, kun edes demarinuoret eivät näytä käyttävän kotisivuillaan minkäänlaista suomennosta.--Ap4k 27. tammikuuta 2007 kello 19.31 (UTC)

Siirsin sivun uudelle kokoaniselle nimelle. Kirjainten koossa käytin samaa järjestelmää kuin englanninkielinen wikipedia.--Kalamies 27. tammikuuta 2007 kello 20.45 (UTC)