Keskustelu:Immanuel Velikovsky

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kyseessä on Neuvostoliittolainen tiedemies. Miksi siis hänen teostensa nimet on mainittu englanniksi? Koska tämä on suomenkielinen wikipedia, olisi syytä varmaan mainita teokset suomenkielisillä nimillä, ja mikäli niitä ei ole käännetty, alkukielisillä. Vaikea kuvitella, että tuon ajan neuvostotiedemies olisi kirjoja englanniksi kirjoitellut. (unohtuipas allekirjoitus, kerpele) PhrygianFire 17. joulukuuta 2008 kello 03.52 (EET)

Engl. Wikipediassa on laajempi artikkeli, jossa on elämäkertatietojakin. Sen mukaan hän oli kyllä syntynyt Venäjällä vuonna 1895, mutta muutti maasta pian vallankumouksen jälkeen, asui sen jälkeen monissa eri maissa ja vuodesta 1939 lähtien Yhdysvalloissa. Tätäkin artikkelia on siis syytä korjata vähintäänkin korvaamalla sana "neuvostoliittolainen" sanalla "venäläissyntyinen". Ja kyllä hän kirjoitti teoksensa englanniksi. -KLS 20. tammikuuta 2009 kello 10.45 (EET)

immanuelin teoriat eivät ole olleet fysiikan peruslakien vastaisia, teoriat ovat enimmäkseen perusteltu fysikaan laeilla ja perimä tiedolla. Teoriat sinällään kuulostavat uskomattomilta, mutta ne eivät ole mahdottomia, vain yleisen peruskäsityksen vastaisia.