Keskustelu:Ikea

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

IKEAn myymälät[muokkaa wikitekstiä]

Mikähän ajatus noiden luetteloimisessa on? IKEAlla on yli 250 myymälää, en tiedä millä perusteella tuohon on myymälöitä valittu, mutta jos moinen luettelo katsotaan tarpeelliseksi, oikea paikka sille olisi Luettelo IKEAn myymälöistä. En kyllä tiedä mitä lisäarvoa moinen toisi, löytyväthän ne IKEAn sivuiltakin. -- Piisamson 19. helmikuuta 2007 kello 19.26 (UTC)

Samaa mieltä. Erityisen kummallinen on tuo sijainti-kenttä, jonka kohdalla on kaupunki. Mitä se mahtaa tarkoittaa? Sijaitsevatko esim. kaikki Saksan 40 myymälää Münchenissä? Taulukko on tuollaisena liian epäselvä ja hajanainen antaakseen mitään järkevää tietoa. --ML 30. maaliskuuta 2007 kello 07.56 (UTC)

Väitetään että mallisto on jokapaikassa sama: "IKEAn mallisto on koko maailmassa sama." Siitä on jo aika kauan mutta jostain luin aikoinaan että Ikea poisti Suomessa myytävistä tuotteista jotain malleja kun ne ei menneet kaupaksi. Sen sijaan tänne panostettin enemmän pienasuntojen kalusteita kun suomalaiset asunnot on pienempiä kuin esim. ruotsalaiset. Tälle ei ole lähdettä mutta artikkelin väitteelle pitäis ola lähde. --KoTe 26. joulukuuta 2011 kello 09.01 (EET)[vastaa]

...ja vastaus löytyikin fuck-sivulta:perusvalikoima on sama. --KoTe 26. joulukuuta 2011 kello 09.04 (EET)[vastaa]