Keskustelu:Hyvinkään yhteiskoulu

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Pakinointia tulisi vähentää - lyhyenä ja asiallisena artikkeli pienestäkin asiasta voinee jäädä Wikipediaan. Ilmaisuja tyyliin "saatiin juuri" pitäisi välttää, koska viittaa kirjoitushetkeen, jos artikkeli aiotaan säilyttää pitkään. -- AE

Onkohan tuo motto ihan virallinen vai opiskelijahuumoria...? --Farside 13:03 kesä 21, 2004 (UTC)

Luettelo Hyvinkään yhteiskoulun opettajista[muokkaa wikitekstiä]

Oletko varma ettei Luettelo Hyvinkään yhteiskoulun opettajista muodosta Henkilötietolain 3 § kohdan 3 mukaista henkilörekisteriä? Ainakin yksityisten ihmisten eläkkeellejääntien ja äitiyslomien kohdalla luulisi kulkevan jonkinlaisen rajan. -- Mikko Paananen 13:22 kesä 21, 2004 (UTC)

Henkilötietolain 17 § (http://www.finlex.fi/lains/index.html):
"Henkilömatrikkeli
Henkilömatrikkelia varten pidettävään henkilörekisteriin saa muilla kuin 8 §:n 1 momentissa säädetyillä perusteilla kerätä ja tallettaa rekisteröidystä ja tämän aviopuolisosta sekä rekisteröidyn lapsista ja vanhemmista rekisterin tarkoituksen kannalta tarpeelliset yksilöintitiedot, tiedon henkilömatrikkelin perusteena olevasta rekisteröityjä yhdistävästä tekijästä ja tähän liittyvät tiedot sekä yhteystiedot yhteydenottoa varten, jollei rekisteröity ole kieltänyt itseään koskevien tietojen keräämistä ja tallettamista.
Henkilömatrikkelilla tarkoitetaan julkaisua, jossa rekisteröityjä yhdistävänä tekijänä on tietty ammatti tai koulutus, työ- tai muun yhteisön jäsenyys taikka asema tai saavutukset kulttuurin, urheilun, talouselämän tai muulla yhteiskuntaelämän alalla tai muu näihin rinnastettava seikka.
Edellä 1 momentissa tarkoitettua henkilömatrikkelirekisteriä varten saa henkilörekisteristä luovuttaa ne tiedot, jotka rekisterinpitäjällä on 1 momentin mukaan oikeus kerätä ja tallettaa tällaiseen rekisteriin, jollei rekisteröity ole kieltänyt tietojen luovuttamista."
Eläkkeiden ja äitiyslomien laillisuudesta en tiedä.
Moton virallisuudestakaan en ole ihan varma, mutta olen nähnyt t-paidan, jossa oli hykin puu ja luki tuo lause. :) Niin ja ihan mielenkiinnosta: Missä kohtaa oli tuota pakinointia? -Kaldur 14:25 kesä 21, 2004 (UTC)
Mm. "Väestömäärä", "rahayksikkö" yms valtioon viittaukset menivät pakinatyyliksi tälalisessa asiayhteydessä, vieläkin puhutaan itsevaltaisuudesta. Ja pistetääs kritiikkiin ihan oikea nimmarikin... Aulis Eskola 14:46 kesä 21, 2004 (UTC)
Emme halua olla "herroja", mutta pyritään keskustellen muokkaamaan artikkelien tyylejä ja sisältöjä sopiviksi. (Arvaas montako kertaa mun juttujani on väännetty uuteen uskoon...) Pidin siitä, että artikkelissa oli "kuivan" historiikin lisäksi nykyaikaakin, mutta ilmaisumuotoa halusin hieman muutettavan. Etkö voisi, Kaldur, palauttaa sitä artikkeliin hieman toisin muotoillen siis "pakinatyylisiä" ilmaisuja vältellen. Ihan noin yleisestikin ajatellen pidän Wikipediassa sen "ajassaan kiinni olemisesta" :) Aulis Eskola 15:14 kesä 21, 2004 (UTC)

Luettelo Hyvinkään yhteiskoulun rehtoreista[muokkaa wikitekstiä]

Toivottavasti kukaan ei pahastu. Siirsin Luettelo Hyvinkään yhteiskoulun rehtoreista tähän artikkeliin. Se oli niin lyhyt että se mahtui ihan hyvin tuohon Historia-otsikon alle. -- Jniemenmaa 08:44 kesä 22, 2004 (UTC)

Kortteli[muokkaa wikitekstiä]

Onko kyseinen koulu ns. Sveitsinrinteen koulu?

Ei. Sveitsinrinteen lukio sijaitsee Hyvinkään Sveitsissä, HYK taas keskustassa. --Kaldur 18. helmikuuta 2006 kello 10.26 (UTC)