Keskustelu:How Much More

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

"Levy-yhtiö" on nähtävästi nähtävästi yhtyeen oma osuuskunta, sillä muita kuin heidän omia levyjään ei ole julkaistu, ja nettisivukin sanoo: "2004 asiasta alettiinkin jo keskustella tosissaan, kun sopivaa levyfirmaa, jonka siipien suojaan asettua, ei ollut löytynyt", mikä on suomeksi suunnilleen ettei mikään levy-yhtiö katsonut riittävän tasokkaaksi tai kaupallisesti merkittäväksi. Wikipedian rajana on kuitenkin oikean levy-yhtiön kautta julkaistu albumi. --Ulrika 5. helmikuuta 2008 kello 14.48 (UTC)

Mikä määrittää tässä tapauksessa "oikean levy-yhtiön" ? Osuuskunta MFU Records on "oikea" levy-yhtiö/ohjelmatoimisto ja valtakunnallisena jakelijana on kyseessä olevien How Much More albumin ja Neurotic Mind singlen suhteen toiminut Töölön musiikkitukku Oy.Kommentin jätti Budthefrog (keskustelu – muokkaukset).--Eetvartti (Kerro) 5. helmikuuta 2008 kello 17.49 (UTC)
Luulisin että musiikkialalla jonkin aikaa näköjään pyörinyt tietää mikä on levy-yhtiö. Nythän kyse lienee omakustannelevystä. Koska Wikipediaan on oltava jonkinlaiset kriteerit, eli kaikkea ei voi ottaa, on määritelty että tunnetun levy-yhtiön kautta julkaistu albumi on se kriteeri, ellei jotakin erityisen painavaa muuta syytä ole. Kevyen musiikin puolella julkaistu albumi kyllä yleisesti ottaen antaa jonkinlaisen takeen, eli levy-yhtiöt eivät julkaise ihan mitä tahansa. Omakustanteista sen sijaan ei voi tietää. Mutta eihän tämä ikuinen bänni ole. Jos seuraavan levyn saatte jo levy-yhtiöön, tie on auki myös Wikipediaan. Omakustanteissa on paljon riskejä, niin kirjan kuin levynkin tekemisessä. Yksi niistä on ettei julkisuutta tule siinä mitassa kuin jos takana on vakiintunut yritys. Jakelijalla ei ole merkitystä, sehän on käsittääkseni vain sopimuskysymys.--Ulrika 5. helmikuuta 2008 kello 19.35 (UTC)
Eli asiaa ei muuta jos poistan maininnan MFU Records joka paikasta? Mikäli näin, How Much Moren voitte poistaa Wikipedian tietokannasta kuvineen päivineen ja asiaan pitää palata kunnes se "oikea" levy-yhtiö on löytynyt. :D Budthefrog
Ei muuta, levy-yhtiöt kyllä mainitaan tarvittaessa. Älä lisäile aiheettomia tekstejä tänne keskustelusivulle, sen sijaan olisi suotavaa allekirjoittaa oma kommenttinsa, niin näkee heti, kuka kirjoittaa ja kenelle vastaa. Ohjeenhan sait jo omalle keskustelusivulle. Muuten, älä ota tätä henkilökohtaisesti, asiasta käydään keskusteluja tuon tuosta, eikä siitä tietenkään voi olla perillä, ellei ole ollut vakituinen Wikipedisti. terv. --Ulrika 5. helmikuuta 2008 kello 20.01 (UTC)
Juuri täällähän näistä pitää keskustella, kun juuri roskamerkinnän takia asialle on annettu keskustelun sijaa ne 72 tuntia. --Höyhens 6. helmikuuta 2008 kello 08.52 (UTC)