Keskustelu:Hirvensalonsilta

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Sillan kupeessa, melkein sen alla, on muistaakseni joku Wäinö Aaltoseen liittyvä muistomerkki. Wäinö Aaltoseen liittyviä rakennuksia ja muistomerkkejä on myös kai vähän sivummalla, lähellä vanhaa siltaa, ja niistä löytyikin netistä tietoa, mutta ei tästä.--Urjanhai (keskustelu) 3. toukokuuta 2015 kello 09.37 (EEST)

Vuoden 1968 Turun matkailukarttaa ei koskaan missään ikinä kenenkään pitäisi käyttää lähteenään, sillä kyseessä ei ole kaikin osin todellisuuteen perustunut kartta. Kartta sisältää muun muassa koskaan toteumattomia teitä ja Hirvensaloon johtava siltakin on merkitty väärin. Ainoastaan kaavan asteella olevia teitä ei tähän karttaan myöskään ole merkitty erilaisin karttamerkinnöin, joten sen tulkitseminen on käytännössä mahdotonta. Nykyistä Hirvensalon siltaa edeltävät sillat menivät siis molemmat samasta kohtaa - ts. Vanhan Hirvensalontien kohdalta yli Pikisaarentien ja Kutterintien risteykseen. Oheinen kuva selventänee asiaa vielä. --Kreegah (keskustelu) 12. toukokuuta 2015 kello 09.05 (EEST)

Komento takaisin, I'll get me coat jne. Ilmakuva vuodelta 1973 kertoi totuuden, artikkeli on nykymuodossaan oikein l. vuoden 1968 silta tosiaan tuli vuoden 1949 siltaa etelämmäksi ja kulki noin nykyisen Rikikujan kohdalta yli Toijaistentien kohdalle. Väitteeni vuoden 1968 matkailukartan epäluotettavuus pitää silti kyllä muutoin paikkaansa. --Kreegah (keskustelu) 12. toukokuuta 2015 kello 09.50 (EEST)