Keskustelu:Helsinki Design School

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Hakukonekielto?[muokkaa wikitekstiä]

Mitä tarkoittavat artikkelin lopussa olevat, alaviivojen sisällä olevat tekstit HAKUKONEKIELTO ja se toinen? Ovatko ne mallineita, ainakaan niitä ei löydy Malline: -haulla? –Kotivalo (keskustelu) 5. marraskuuta 2015 kello 15.07 (EET)

MediaWikin taikasanoja. En tosin ymmärrä miksi artikkelissa pitäisi sellaisia olla. --Jmk (keskustelu) 5. marraskuuta 2015 kello 15.12 (EET)
Ei pidä olla, jos olisin törmännyt tuohon, niin olisin varmaan antanut sanonut pahasti ja antanut päivän bännin. --Zache (keskustelu) 6. toukokuuta 2016 kello 11.48 (EEST)

Suojattu[muokkaa wikitekstiä]

Suojasin artikkelin päiväksi muokkaussodan takia. Jos jatkuu, niin pistän siihen muutaman viikon suojauksen IP-muokkauksilta. --Zache (keskustelu) 6. toukokuuta 2016 kello 11.48 (EEST)

Kiitos. Ilmeisesti pääsimme jo sopuun jälkimmäisen ip:n keskustelusivulla. –Kotivalo (keskustelu) 6. toukokuuta 2016 kello 12.14 (EEST)

Onko kyseessä oppilaitos vai ihan vaan pelkkä yritys?[muokkaa wikitekstiä]

Tämä yritys tarjoaa tuollaisia hyvin pienimuotoisia omia tutkintoja, joilla ei ole minkäänlaista Opetusministeriön myöntämää yleistä statusta. Jotenkin ollaan ainakin harmaalla alueella että onko kyse oppilaitoksesta vai ei. Kuntosalit, ampumaradat, laskuvarjokerhot ja itsepuolustuslajien seurat tarjoavat myöskin koulustuspalveluja, mutta ei niitäkään yleisesti pidetä oppilaitoksina. Samoin esim. maksullisia IT-alan kursseja joista myös diplomin saa järjestävät yksityiset toimijat, mutta niitä pidetään ihan vain yrityksinä eikä oppilaitoksina. -Vaistolämpö (keskustelu) 19. toukokuuta 2019 kello 20.19 (EEST)

Mitään virallisia tutkintoja se ei tietenkään voi tarjota, joten kurssit ovat ehkä lähinnä harrastuksenomaisia. Ammattia pitää lähteä hakemaan amk:sta tai yliopistosta. Kuten tuolla joku sanoi, niin sopii jos on ylimääräistä rahaa. Esimerkiksi valokuvauskurssi (sanon tosiaan mieluummin kurssi) 3380 euroa, ja sillä saa 21 lähiopetuspäivää ja tehtäviä itsenäisesti suoritettavaksi. --Mtt.wiki (keskustelu) 19. toukokuuta 2019 kello 21.58 (EEST)
Pitää silloin kai myös miettiä onko ylipäänsä tietosanakirjamerkittävä. Oppilaitoksena kai olisi, mutta yrityksenä ehkä ei. Liikevaihto on alle 1,5 miljoonaa euroa, ja henkilöstömäärä 4. linkki Kauppalehteen Muutaman sivun Google-haulla näyttäisi että on ylittänyt uutiskynnyksen vain tuon kuuron opiskelijan tapauksessa, mutta ei itse toimintansa ansiosta. --Vaistolämpö (keskustelu) 19. toukokuuta 2019 kello 23.24 (EEST)