Keskustelu:Heinävesi

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Ihan vaan ehdotuksena: voisiko noita kuvia laittaa galleriaksi samaan tyyliin kuin esim. artikkelissa Myllytulli? Artikkeli näyttää mielestäni hieman sekavalta... --TeVe 19. helmikuuta 2006 kello 14.30 (UTC)

En tiedä, se on mielipidekysymys, minusta se ei ole yhtään sekava (no, se on minun tekemäni, joten olen tehnyt sen sellaiseksi, kun se on minusta hyvä). -Pertsa 19. helmikuuta 2006 kello 15.20 (UTC)
Niin, tuo ei ollut jyrkkä ei, sitähän voi harkita...'Pertsa 25. helmikuuta 2006 kello 17.56 (UTC)

Arkistoitu vertaisarviointi[muokkaa wikitekstiä]

Laitan tässä tämän tähän vähän huvin vuoksi. Haluan vaan tietää, mitä mieltä tästä olette ja mitä haluaisitte tietää lisää. Mitä olennaista puutuu? Mitä voisi korjata/parantaa? Entä kuvitus? Onko siinä jotain turhia kuvia tai puuttuuko siitä joku kuva joka olisi kiva? Entä SS mahdollisuudet lähitulevaisuudessa? 'Pertsa 19. helmikuuta 2006 kello 15.36 (UTC)

Historiasta ja kunnallispolitiikasta voisi olla tietoa. --Waldemar 19. helmikuuta 2006 kello 15.37 (UTC)
Myös kunnan hallinto ja julkiset palvelut kiinnostaisivat. Voisiko järvien ja Heinäveden reittiä sijoitella jotenkin muuten, kuten vaikkapa "Luonto"-pääotsikon alle? Naapurikunnat kuuluisivat mielestäni enemmän vaikkapa yleisesittelyyn artikkelin yläosaan. Kermanjärvestä varmaan jostain löytyisi raflaavimpiakin kuvia; tuo roskapönttö etualalla ei oikein edusta muuten luonnonkaunista kuntaa... --Reply 22. helmikuuta 2006 kello 19.01 (UTC)

Työnjako artikkelien välillä[muokkaa wikitekstiä]

Minusta tässä on kunta-artikkeliksi turhan laajaasti kuvattu Heinäveden reittiä. Pääartikkeli Heinäveden reitti on myös laaja, mutta sisältö ei ole yhteneväinen. Pitäisikö siirtää ja tiivistää ? --Tappinen (keskustelu) 13. lokakuuta 2018 kello 18.02 (EEST)[vastaa]

Kannatan vesistöreittiä koskevan artikkeliosuuden huomattavaa tiivistämistä. Tämä on kunta-artikkeli, liikenneväylä kuvataan toisaalla. --Paju (keskustelu) 15. heinäkuuta 2021 kello 18.51 (EEST)[vastaa]