Keskustelu:Heinäveden reitti

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Heinäveden reitin kanaviin kuuluvat myös joko Oravin kanava tai Haponlahden kanava riippuen siitä kumpaa kautta kulkee, ellei sitten kierrä Tappuvirran kautta. Kermajärven ja Haukiveden välissähän on vielä Joutenvesi. Kartta olisi hyvä. --SM 7. maaliskuuta 2006 kello 18.56 (UTC)

Kartan lupaan tehdä lähiviikkoina. Haponlahden ja Oravin kanavat ovat avokanavia, eivätkä sulkukanavia, jolloin ne eivät ole varsinaisia kanavia. Jos avokanavatkin merkittäisiin, olisi Heinäveden reitin varrella myös Vääräkosken ja Kortekannaksen avokanavat sekä ns. välikanava Varistaipaleen ja Taivallahden kanavien välissä. 'Pertsa 22. maaliskuuta 2006 kello 14.04 (UTC)
Asia selvä. Tuosta voisi kyllä erikseen mainita, että ainoastaan sulkukanavat on mainittu, koska yleisesti kanavalla käsitetään sekä että. Kartat ovat hyviä. --SM 22. maaliskuuta 2006 kello 15.29 (UTC)

Lähdemateriaali[muokkaa wikitekstiä]

Tämä on hieno artikkeli. Pertsaboy, jos voisit lisätä tietoja lähdemateriaalistasi, niin tästä saisi mielestäni hienon suositellun artikkelin. --Trainthh 6. heinäkuuta 2006 kello 07.14 (UTC)