Keskustelu:Hasis

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Aika hasismyönteinen artikkeli. Kuka haluaa syödä hasista ruuan seassa??? Kommentin jätti 193.143.233.204 (keskustelu – muokkaukset).

Ei kiitos. -6betbluff (keskustelu) 23. heinäkuuta 2017 kello 22.28 (EEST)[vastaa]

afghanistan, beibe[muokkaa wikitekstiä]

Ei tod o mikään "myönteinen" vaan täysin asiallinen ja hyviä faktoja sisältävä artikkeli. Missään kohdassa ei yllytetä/kautta rohkaista käyttämään ko. ainetta. Itse olen poltellu 10vee ja silti opin täältä uutta.


Hasismyönteinen artikkeli. Esimerkiksi negatiiviset terveysvaikutukset jätettiin pitkälti mainitsematta. Nämä ovat "tod" käyttäjien tekemiä artikkeleita joissa on ainakin jonkin verran itsepetosta ja propagandaa mukana. Kommentin jätti 192.89.97.1 (keskustelu – muokkaukset).

Hasiksen terveysvaikutukset ovat pääosin samat kuin kannabiksen ylipäätään. Siksi asia on käsitelty kannabista koskevassa artikkelissa. Terveysvaikutuksista kerrottaessa on käytettävä vain tieteellisiä ja hyvämaineisia lähteitä, kuten on tehty, eikä mitään propagandaan sortuvia "huumevalistussivustoja". --Zxc 19. heinäkuuta 2007 kello 11.46 (UTC)

Kielellinen asiallisuus[muokkaa wikitekstiä]

peruslätkä, kiffi, jne... Muuten ihan ok tekstiä, mutta noille ilmaisuille voisi ehkä olla jokin, hmm, asiallisempikin ilmaisu...

Tarkoitan, nuo menevät varmasti enemmänkin alan harrastajien jargonin seassa vallan mainiosti, mutta vaikea kuvitella vaikkapa esitelmään tietoa etsivien luennoivan toistuvasti peruslätkistä.