Keskustelu:Hannele Niemi

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Voisiko Petri Krohn perustella miksi kaikki vararehtorit ovat automaattisesti wikimerkittäviä ennen kuin poistaa taas mallinneen kiitos, koska rehtoreitakaan ei pidetä merkittävinä --Omq 16. kesäkuuta 2008 kello 06.04 (UTC)

Onneksi en ole "Petri Krohn", mutta vastaan kuitenkin: Professorit tapaavat olla merkittäviä. Niemellä on kuten professoreilla yleensäkin, runsaasti julkaisuja, jotka löytyvät Fennicasta. Voisin jossakin vaiheessa kaivaa edustvan valikoiman. En poistanut mallinetta, ettei tule sotaa, mutta, Omq, voisit poistaa sen tällä perusteella. --Ulrika 16. kesäkuuta 2008 kello 06.55 (UTC)
...eiköhän yliopistojen rehtorit kuitenkin vähintään ole automaattisesti merkittäviä... Tähän pitää kaivaa nämä julkaisut, tietoahan Niemestä näyttää löytyvän.Tetopa 16. kesäkuuta 2008 kello 06.58 (UTC)
Poistan mallinneen, koska on professori, jolla on julkaisuja. Kuitenkin Krohnin esittämä peruste "vararehtorit ovat merkittäviä" on väärä. Vai pitäisikö tänne muka lisätä kaikki ammattikoulujen, ammattikorkeakoulujen, kansalaisopistojen, ylä- ja ala-asteiden, metsäoppilaitosten, lastentarhojen jne. vararehtorit --Omq 16. kesäkuuta 2008 kello 07.50 (UTC)
Toimit väärit, kun yrität lukea yleisä periaatejulistuksia muokkausyhteenvedoista, varsinkin jos irroitat ne asiayhteydestä. En todellakaan ole sitä mieltä, että kaikken koulujen kaikki "vararehtorit ovat merkittäviä". Helsingin yliopiston vararehtorit ovat kuitenkin merkittäviä. Oletin siis, että olit lukenut artikkelin, ja ymmärsit, että kyseessä on nimenomaan Helsingin yliopiston vararehtori, kun esitit kysymyksesi vararehtorien merkittävyydestä. Tällä oletuksella sinulle vastasin. -- Petri Krohn 16. kesäkuuta 2008 kello 21.39 (UTC)
Julkaisut-otsikko näyttää tällä hetkellä aika tyhjältä. Väitteesi tueksi olisi kiva, jos laittaisit edes yhden julkaisun artikkeliin. Lab-oratory 16. kesäkuuta 2008 kello 07.58 (UTC)
Tyhjä otsikko on hölmö, mutta kyllä ihan yleissivistyksellä tietää, että professori = merkittäviä julkaisuja. --albval (keskustelu) 16. kesäkuuta 2008 kello 08.00 (UTC)
Google Scholarista on tullut aika merkittävä apuneuvo ainakin omassa tutkimuksessani. Esimerkiksi aiheeseen liittyen [1]. Nyt kun vielä keksisi miten viitteenhallintaohjelmistosta saisi suoraan tehtyä wiki-julkaisulistoja niin näiden täydentäminen olisi aika helppoa. --Tpheiska 16. kesäkuuta 2008 kello 08.02 (UTC)
Ainakin RefWorks-ohjelmassa voi luoda täysin haluamansa laisen viitemuodon. Jos vain viitsisi, wikimuoto ei liene olevan turhan vaikea. --albval (keskustelu) 16. kesäkuuta 2008 kello 08.09 (UTC)
Hmm, näköjään itse käyttämästäni Firefox-plugini Zoterosta löytyy nykyisin myös "Zotero users can now automatically grab references mentioned in Wikipedia ...also includes Wikipedia Citation Templates as a new export format to add references into Wikipedia." Täytyypä kokeilla jossain vaiheessa. --Tpheiska 16. kesäkuuta 2008 kello 08.24 (UTC)


Proffana merkittävä, vararehtorina epämerkittävä. Esimerkiksi Sammon koulun vararehtorista ei ole artikkelia. Ei sen puoleen rehtoristakaan --Omq 16. kesäkuuta 2008 kello 08.04 (UTC)
...yliopistot lienevät kuitenkin hieman eri asia kuin "Sammon koulu" :-) - tosin minulla ei ole kokemusta Sammon koulusta, joten lienen vähän huono siinä mielessä sanomaan... Yliopiston rehtoreiksi harvemmin valitaan ei-professoreja.Tetopa 16. kesäkuuta 2008 kello 08.07 (UTC)
Ehkäpä, mutta Niemi on vararehtori--Omq 16. kesäkuuta 2008 kello 08.08 (UTC)
Onko mitään tietoa, paljonko yliopistojen / ylempien korkeakoulujen vararehtoreita Suomessa on? yksi per rehtori vai enemmän? --albval (keskustelu) 16. kesäkuuta 2008 kello 08.11 (UTC)
Vararehtoreja on pari-kolme per yliopisto, he edustavat yleensä yliopistojensa professorien kärkikaartia, koska tieteellinen henkilöstö valitsee heidät... Tässä on vieläpä kyseessä Helsingin yliopiston vararehtori... No joo. Yliopistojen vararehtorienkaan kanssa ei tule olemaan puutetta julkaisutoiminnasta, eikä niitä ole vaikea osoittaa merkittäviksi, joten turha tästä on sen enempi vääntää. Samaa mieltä toki, että ei joka koulun reksiä tänne - ylipistot nyt kuitenkin sattuvat olemaan hieman eri juttu.Tetopa 16. kesäkuuta 2008 kello 08.13 (UTC)
Itse asiassa Helsingin yliopistossa on yhteensä 4 kpl vararehtoreita, joista kuitenkin vain yksi (Hannele Niemi) on ensimmäinen vararehtori. (Katso:[2]) -- Petri Krohn 16. kesäkuuta 2008 kello 21.47 (UTC)
Juu, en minä yliopiston vararehtorin merkittävyyttä epäillyt hetkeäkään, ihan vaan kiinnosti tietää tuo määrä (vain 2-3 / yliopisto mielestäni tavallaan vielä lisää merkittävyyttä) --albval (keskustelu) 16. kesäkuuta 2008 kello 08.15 (UTC)
Kaipa noista korkeita yliopistovirkoja hallitsevista henkilöistä saisi vinon pinon artikkeleita, koska tuolla on kanslerit myös ja muita yliopiston korkeita virkamiehiä, joiden Kummelia siteeraten "setäkin on hiihtoliiton voitelukomitean notaarina"- --Omq 16. kesäkuuta 2008 kello 08.17 (UTC)
Voin taata, että noita yliopistorehtoreita Suomessa on huomattavasti vähemmän, kuin vaikkapa ns. "kovia lätkämeehiä" :-)Tetopa 16. kesäkuuta 2008 kello 08.18 (UTC)
Eikä juuri mihinkään yliopiston korkeampaan virkaan kai pääse ellei ole professori / tohtori ja sitä kautta sen verran julkaissut, että merkittävyys täyttyy muutenkin. --albval (keskustelu) 16. kesäkuuta 2008 kello 08.20 (UTC)