Keskustelu:HIFK

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

"seuran tunnetuimpia urheilijoita ovat pikajuoksijat Erik Wilén ja Bertel Storskrubb, kestävyysjuoksija Nina Holmén sekä jääkiekon SM-liigajoukkue." SM-liigajoukkue ei liene urheilija? Suomuhauki 27. helmikuuta 2006 kello 14.27 (UTC)

Mielestäni ei nykyinen muoto ("...seuran tunnetuimpia urheilijoita ovat pikajuoksijat Erik Wilén ja Bertel Storskrubb, kestävyysjuoksija Nina Holmén. Myöskin IFK:n jääkiekon SM-liiga-joukkue on esillä useasti.") ole paljon parempi. Tunnetuimmat jääkiekkopelaajat voisi ja pitäisi sen sijaan mainita. Jsmeds 25. syyskuuta 2006 kello 17.46 (UTC)

Pitäkää eri HIFK-yhdistysten ja osakeyhtiöiden ero mielessä. Poistin tältä sivulta "Toimitusjohtaja: Pentti Matikainen" ja lisäsin tilalle "Puheenjohtaja: René Österman". Matikainen on Oy HIFK Hockey Ab:n toimitusjohtaja, eikä kattoseura HIFK:n toimitusjohtaja (yhdistys HIFK:llä on puheenjohtaja ja toiminnanjohtaja, mutta ei toimitusjohtajaa). Jsmeds 25. syyskuuta 2006 kello 17.56 (UTC)

HIFK:n nimi virallinen nimi ei ole Helsingin IFK, joten sitä muotoa nimestä pitää välttää. Seuran virallinen, rekisteröity nimi on Idrottsföreningen Kamraterna, Helsingfors rf. Seurasta voidaan myös käyttää nimeä Helsingfors IFK. Jsmeds 25. syyskuuta 2006 kello 20.39 (UTC)