Keskustelu:Hämeenkoski

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Luonnos[muokkaa wikitekstiä]

Putula ja Putunkulma[muokkaa wikitekstiä]

Hämeenkosken kyläluettelossa mainitaan kylä nimeltä Putula ja luokassa Hämeenkosken kylät on kylä nimeltä Putunkulma. Onko kyseessä saman kylän kaksi eri nimimuotoa? Vai ovatko ne eri kyliä?--Kyzyl 14. toukokuuta 2006 kello 20.56 (UTC)

Putunkulma muodostuu kolmeasta Hämeenkosken kylästä, Hyrkkälästä, Järvenpäästä ja Putulasta. 81.175.152.31 15. toukokuuta 2006 kello 08.27 (UTC)

Hämeenkosken vaakuna[muokkaa wikitekstiä]

Vaakuna-asia kaivannee vakioimista. On jokseenkin surullista, että kuntien vaakuna-artikkeleita hävitetään, vaikka ne liittyvät kunnan historiaan. Lieneekö syynä se, ettei kuntamallinteessa ole lainkaan omaa linkkimahdollisuutta kuntavaakunalle? Koska jokaisella kunnalla on vaakuna, pitäisi asia vakioida eikä a) poistaa kuntavaakunaan liittyvää artikkelia, b) poistaa kuntavaakunaan liittyvää artikkelia ja uudelleen ohjata artikkelia kuntaan. Kuntia on 431 ja joitain kaikille kunnille yhteisiä asioita voidaan vakioida, joitain ei ottaen huomioon, että kaikkein pienimmät kunnat ostavat palvelunsa muualta, kun taas toisella on jopa 35 000 ihmisen henkilökunnnan käsittävä oma palvelurakenne. ¨¨¨¨

Tämä artikkeli on vielä sen verran lyhyt ettei vaakunasta kannata alkaa erillistä artikkelia tekemään. Sitten kun kunnan artikkeli kasvaa tarpeeksi isoksi voi olla järkeä tehdä vaakunasta oma artikkeli. En oikein ymmärrä argumenttejasi, ei kunnan todellisella koolla ole tämän kanssa mitään tekemistä. -- Jniemenmaa 15. toukokuuta 2006 kello 08.37 (UTC)

Info-laatikko[muokkaa wikitekstiä]

Eikös tuo info-laatikon pituus mene hivenen liiallisuuksiin. Yleensähän noissa on ollut vain perustiedot aiheesta. Mielestäni osan tuossa olevasta tiedosta voisi siirtää artikkeliin. Tuollaiset laatikot myös haittaavat artikkelin kuvittamista. --Teme 17. toukokuuta 2006 kello 06.31 (UTC)

Cite error[muokkaa wikitekstiä]

cite err Invalid ref tag no text was provided for refs named vrk

Miten tuon yllä olevan virheen saa korjattua? (varsinaisella sivulla neljäs lähde.)