Keskustelu:Gunnar Boman

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkelin kehitysehdotuksia[muokkaa wikitekstiä]

Tietojen eli koko median uskottavuus edellyttää tämän median käytäntöjen mukaan sitä, että jos joku esitettävä tieto edellyttää sille todistetta sen olevan totta, niin tiedolle on esitettävä lähde. Tässä artikkelissa seuraavien tietojen uskottavuus edellyttää mielestäni luotettavaa lähdettä, mitä artikkelissa ei siis ole nähty tarpeelliseksi kertoa, tai lähteitä niiden vanhentumisen takia ei pääse varmentamaan. Itse en koskaan usko enkä käytä missään wikipediatietoa, jonka lähdettä ja sen sisältöä en pysty varmentamaan.

  • Syntymäaika ja paikka lähteet puuttuvat.
  • Gunu pelasi muissakin seuroissa kuin KuPS. Esitetty ei ole valehtelua, mutta asiallisessa artikkelissa lukijalle ei uskoteltaisi, ettei muita seuroja ollutkaan.
  • Päävalmentajakausien tietoja ei pääse varmentamaan artikkelissa esitystä seuran sivujen historiakoosteesta, linkki on vanhentunut. Samat tiedot kyllä löytyvät esim. Seuran historiakirjasta (2005)
  • KPT:ssä vaikuttamista ei voi todentaa viitteestä, siellä web-arkiston vanhin juttu on toukokuulta 2012. Pysyvän lähdeviitteen voi yrittää löytää kirjallisuudesta (Koparien historia, Älä’ laakase naatitaan). Tässähän tiedon lähde on tarpeeton, koska seuraava lähde esitetyn jo todistaa.
  • Gunun pesti maajoukkueen apuvalmentajana koski vain yhtä ottelua Rytkösen kirjan mukaan. Ei artikkkelissa bluffata, mutta väärää todistusta tulee, jos joku yhdistää Gunun koko Aaliksen päävalmentajauran ajan maajoukkueen 2-valmentajaksi. --ACFCjne Kuopio (keskustelu) 6. heinäkuuta 2015 kello 15.15 (EEST)[vastaa]