Keskustelu:Guitar Hero III: Legends of Rock

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

"Mukana on ensimmäistä kertaa pomotaistelut. Pomoiksi ovat jo lupautuneet Slash Guns N' Rosesista ja Tom Morello Rage Against the Machinesta. Pelata saa myös slashilla."

"Pelata saa myös slashilla." Eikös se jo selviä tästä: "Pomoiksi ovat jo lupautuneet Slash Guns N' Rosesista..." ? --Fonzie 14. lokakuuta 2007 kello 10.44 (UTC)

Alkuperäiset kappaleet[muokkaa wikitekstiä]

Ihan vain huomautuksena että tuo Sabbathin Paranoid on se alkuperäinen kappale, miksi sitä ei sitten ole tummennettu?  –Kommentin jätti 84.239.212.166 (keskustelu – muokkaukset)

Se ei ole alkuperäinen kappale. -Jojo3

Onko tietoo et toimiiks tos GH3 Star Power sillä langattomalla kitaralla joka tulee sen pelin mukana? Kun kaverit sano että ei toimi. Niin et kumpi on parempi langallinen/langaton???`  –Kommentin jätti 91.155.247.217 (keskustelu – muokkaukset)

"Star Power"[muokkaa wikitekstiä]

Artikkelissa kerrotaan Star Powerin auttavan esimerkiksi vaikeassa kitarasoolossa. Niin millä tavalla se auttaa, muutakuin nostamalla pistekerrointa, ei kerrota artikkelissa. Voisiko tätä täsmentää?  –Kommentin jätti 80.223.131.86 (keskustelu – muokkaukset)