Keskustelu:Gon säännöt

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Rakenne[muokkaa wikitekstiä]

Tämän artikkelin rakenne täytynee muuttaa saman kaltaiseksi kuin englannin wikipedian vastaavalla artikkelilla on. Nykyinen rakenne on liian selvä kopio pääartikkelista. Paneudun itse tähän artikkeliin kunhan pääsen huhtikuussa armeijasta. --Rommel2 19. toukokuuta 2007 kello 10.17 (UTC)

Vertaisarviointi (arkistoitu)[muokkaa wikitekstiä]

Replacement filing cabinet.svg Tämä osio on arkisto. Älä muokkaa tätä osiota.

Tein tämän artikelin kokonaan uusiksi. Ennen se oli vain pääartikkelista Go kopioitu osanen. Aikomuksenani on työstää tästä suositeltu sivu. Olen ottanut aika paljon mallia englannin wikipedian vastaavasta artikkelista. Artikkeli ei kuitenkaan ole mikään suora käännös. Hommia on vielä tehtävänä (esimerkiksi eri sääntömuunnelmista lisään vielä paljon asiaa ja ref-tagejäkin pitänee lisätä). Artikkeli on kuitenkin mielestäni jo aika hyvällä mallilla. Mitä te muut olette mieltä? Parannusehdotuksia? --Rommel2 16. heinäkuuta 2007 kello 22.17 (UTC)

Mites pisteiden lasku, kuuluisiko se tähän artikkeliin? --Hehkuviini 16. heinäkuuta 2007 kello 23.06 (UTC)
Kyllähän se kuuluu. Artikkeli on vielä kesken ja monia osioita puuttuu kokonaan. Lisäilen asiaa pisteidenlaskusta. --Rommel2 17. heinäkuuta 2007 kello 15.42 (UTC)

Lisäsin artikkeliin asiaa pisteiden laskemisesta ja muutaman viitteen. Lisään vielä asiaa erilaisista sääntökokoelmista. Muutoin artikkeli alkaa olla mielestäni jo aikalailla valmiin puoleinen. Olisiko mitään parannettavaa? --Rommel2 19. heinäkuuta 2007 kello 11.21 (UTC)

Mitä sääntöjä Suomessa käytetään? Entä virallisissa tapahtumissa, kilpailuissa tms? Onkohan eri sääntöjen yleisyydestä olemassa mitään tietoa? En tiedä kuuluuko tämän artikkelin aihepiiriin sääntöjen historia, kehittyminen nykyisenkaltaisiksi jne, vai onko sitä ylipäänsä edes tutkittu? --Hehkuviini 20. heinäkuuta 2007 kello 13.14 (UTC)
Joo, nämä asiat olenkin unohtanut mainita. Pitänee lisätä niistä asiaa artikkeliin. Suomessa ja melkein kaikkialla muuallakin käytetään niitä japanilaisia sääntöjä. Laitan artikkeliin vielä osuuden, jossa kerron tarkemmin eri sääntökokoelmista. Sääntöjen historiasta ja kehityksestä olen lukenut vain vähän, mutta laitan siitäkin vielä jotain artikkeliin. --Rommel2 20. heinäkuuta 2007 kello 18.52 (UTC)

Lisäsin asiaa eri sääntömuunnelmista. Vielä pitäisi sääntöjen historiasta ja kehityksestäkin hieman kirjoittaa. Vähän vaikea aihe. Onko artikkelissa enää suuria puutteita? --Rommel2 22. heinäkuuta 2007 kello 00.34 (UTC)

Vertaisarviointi 2 (arkistoitu)[muokkaa wikitekstiä]

Replacement filing cabinet.svg Tämä osio on arkisto. Älä muokkaa tätä osiota.

Laitan tämän nyt uudelleen vertaisarviointiin, kun ei vielä päässyt suositelluksi. Mitä puutteita artikkelissa on? --Rommel2 20. elokuuta 2007 kello 16.54 (UTC)

Aiheesta en mitään tiedä, mutta jos Historia-osuutta saisi pidemmäksi niin se voisi ainakin auttaa (onko Suomen sääntöjenkäyttö esim. muuttunut). Samoin erillinen kritiikki-osuus olisi kiva nähdä. Jos haluat saada sivusta kaikkien silmissä SS-kelpoisen, niin mielestäni juuri näitä "ei sääntöjen referoimiseen" liittyviä alueita tulisi kasvattaa. --albval 23. elokuuta 2007 kello 08.12 (UTC)
Pyrin laajentamaan nuita osioita, mutta niistä on hieman hankalaa löytää tietoa. Tutkiskelen kuitenkin asiaa. --Rommel2 30. elokuuta 2007 kello 13.29 (UTC)
Lisäsin asiaa sääntöjen historiasta ja varianteista.--Rommel2 1. syyskuuta 2007 kello 16.39 (UTC)