Keskustelu:Gaspard de Coligny

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkelin nimeäminen. Tämä artikkeli pitää nimetä yleisesti nimestä käytetyn muodon mukaan. Se on Gaspard de Coligny, jotka kaikki muutkin Wikipediat käyttävät. Partikkeli de jos jätetään nimestä pois niin kyse ei ole enää samasta henkilöstä. --Alexius Manfelt 22. toukokuuta 2007 kello 12.34 (UTC)

Ihanko laitoit tuolle kuolinpaikka: Pariisi, lisäyksellesi kirjalähteen? huvittavaa... Seurataankohan tässä nyt enää wikipedian ohjeitakaan. Anteeksi, jos loukkasin. kiitos. 88.114.193.22 22. toukokuuta 2007 kello 12.57 (UTC)
Et sinä loukkaa. Kuitenkin jos syntymäpaikka on eri kuin kuolinpaikka, niin yleensä ne mainitaan, jos ne ovat tiedossa. Toisekseen totesin vain, että Wikipediasa seurataan yleisimmän muodon periaatetta kun asiaa nimetään ja henkilön aluperäkielinen muoto on tällöin aika vahvoilla. Mutta jos sinusta tuntuu, että olen tallonut varpaillesi, niin voit poistaa muutokset ja palauttaa artikkelin siihen mutoon kuin se oli ennen lisäyksiäni. --Alexius Manfelt 22. toukokuuta 2007 kello 13.30 (UTC)