Keskustelu:Futunio

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Silmäyksen mukaan ei poikkea vastaavista poistetuista yrityksistä. Mielestäni ihan puhtaasti mainos mutta tietosisältö on oikein ja neutraalia. Argus 13. marraskuuta 2007 kello 09.12 (UTC)

40:n työntekijän yrityksiä on myös säilytetty.--Teveten 13. marraskuuta 2007 kello 09.13 (UTC)

Suoria Googlehittejä, jotka eivät viittaa firman omalle sivulle, tai firman nimen mainintaan kerran jonkin yhdistyksen sivuilla, ei juuri ole. Ettei olisi uuden "Solutions"-nimen markkinointia (vuoteen 2007 YAP Oy). Miksi muuten noitten pienimpienkin ja kotimaassa toimivien lafkojen nimet pitää väännellä muka-kansainväliseksi? Argus 13. marraskuuta 2007 kello 09.29 (UTC)

Yrityksistä kertovien artikkelien varalle pitäisi keksiä jonkinlaiset yhtenäiset poisto-/ja säilytysperusteet. Se voisi olla jonkinlainen yhdistelmä yrityksen ikää, kokoa (henkilöstö, paikkakunnat) ja esim. liikevaihtoa. Jos yritys on hyvin vanha mutta yhä toimiva, olisi wiki-merkittävyys saavutettavissa vaikka liikevaihtoa ei olisikaan muilta vaadittua määrää jne. jne. Tälläkin hetkellä Wikipediassa on lukuisia yrityksiä, joista muutamia silloin tällöin nähdään poistoäänestyksissä lähinnä sitä mukaa kun jotkut viitsivät ja huomaavat niitä äänestykseen laittaa. Nythän mitään todellisia sääntöjä ei ole, vaan mennään tapauskohtaisesti ja melkeinpä enemmän tunteella kuin järjellä.. mikä ei välttämättä ole aina huono asia, mutta jonkinlaisia suuntaviivoja olisi hyvä vetää ja kirjoittaa niistä mustaa valkoiselle. --Tosalmi 13. marraskuuta 2007 kello 10.14 (UTC)

Mielestäni yritys ei ole riittävän merkittävä. Tosalmin kanssa olen jokseenkin samaa mieltä yhtenäisistä perusteista, mutta hyvin skeptinen sen suhteen miten hyvin rajojen pitäminen onnistuisi. Jos rajat ovat eksaktit ja muuttumattomat ei äänestyksiä tarvittaisi, vaan poistopäätös voitaisiin tehdä "virkamiestyönä". Jos rajat ovat sumeat, on asia kuitenkin viime kädessä äänestäjien senhetkisistä mielipiteistä riippuvainen. Ehkäpä kirjatut, ohjeelliset rajat kuitenkin toimisivat viitteellisinä oppaina äänestäjille, joilla ei ihan tarkkaa mielipidettä asiasta ole. (Lisäkeskustelu tästä aiheesta kannattanee jälleen käydä muualla.)--Riisipuuro 13. marraskuuta 2007 kello 21.48 (UTC)--