Keskustelu:FPS Security

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

TeVe:n kommentista -- Juu noin se kirjoitetaan, yhteen; Helsingin kaupungin Rakennusvirasto. Kommentin jätti Vesputs (keskustelu – muokkaukset).

Saisikos lähteen tuolle "väkivalta arvostelulle". Huhuja turvallisuusalalla on jokaisen yrityksen "väkivaltaisuudesta", mutta näyttö onkin sitten vähäisempää... --PV 4. huhtikuuta 2006 kello 22.13 (UTC)

FPS ei ole asematunnelissa ollut vartioimassa. Vaan rautatieasemalla joka on sekin erittäin näkyvä kohde.Kommentin jätti Kee (keskustelu – muokkaukset).

Minäkin kommentoin tuota väkivaltaisuus juttua.. FPS:sää väitetään artikkelissa väkivaltaiseksi. Voisiko joku esittää tälle luotettavan lähteen ? Vai pistetäänkö tämmöiset mutupuheet poistoon artikkelista. Minusta tämmöinen mutu ei kuulu näihin artikkeleihin.Kommentin jätti 91.154.2.61 (keskustelu – muokkaukset).

Poistin mututiedot FPS:n väkivaltaisuudesta artikkelista.Kommentin jätti 91.154.2.61 (keskustelu – muokkaukset).

Jos kaipaat johonkin kohtaan lähdettä, lisää kohdan perään {{lähde}}--kalamies 26. huhtikuuta 2008 kello 19.36 (UTC)

Miksi Kontulan tapausta käsitellään tässä noin laajasti ? Tai eikö se vähintäänkin pitäisi otsikoida ja eriyttää näin omaksi artikkelikseen.. Toiseksi, miksi sinne on ujutettu linkki videoon "Vartijat heittelevät poikia ilmalan asemalla" ? Joka vartiointifirmasta löytyy nykyään näitä videoita. Tämä linkki ei mielestäni kuulu tänne. Kee 22. maaliskuuta 2009 kello 03.32 (EET)