Keskustelu:FC Hämeenlinna

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Voisiko joku kertoa, millä ihmeellä tuohon infoboxiin saa enemmän tietoa Rokkielvis 4. toukokuuta 2010 kello 18.40 (EEST)

Ei saa sellaista mitä mallineessa ei ole. Lisää tiedot artikkelliin. --Kalmo 4. toukokuuta 2010 kello 18.43 (EEST)

Kiitos kaunis sinne Rokkielvis 4. toukokuuta 2010 kello 18.55 (EEST)

Fiwikin laadunparantamista vai keskustelufoorumistien hassuttelujako[muokkaa wikitekstiä]

Artikkelissa on alettu seurata tämän ”perinteisen” seuran menestymistä kierros kierrokselta seitsemänneksi korkeimmalla sarjatasolla, ja tietysti heidän Fiwikiin määrittelemästi tietoja ei missään nimessä saa lähteistää. Kuuluisivatko Hikipediaan vai jollekin kotisivuille? --ACFCjne Kuopio (keskustelu) 12. toukokuuta 2015 kello 13.07 (EEST)

Ei kelpaa siis asialähestyminen. Poistin lähteistämäni ja jätin foorumistien muunnellun totuuden ja lähteistämättömät tiedot. Luovutan tämän muovin keskustelufoorumistien haltuun. En pystynyt vaikuttamaan tässäkään Fiwikin uuteen ”artikkeleissa ei ole tsarkoitu lähteistää” –periaatteeseen. --ACFCjne Kuopio (keskustelu) 13. toukokuuta 2015 kello 10.28 (EEST)

Kritisoit lähteistyksen puuttumista ja samaan aikaan poistat lähteitä? Kyllä, tiedossa on että suomifutiksen artikkelikanta on suurelta osin aika heikkoa, mutta tarvitseeko asiasta avautua joka paikassa ja lisäksi vielä heikentää nykyisestään lähteitä poistelemalla? Vaikka ihan mielenkiinnosta kysyn: kuka on vastustanut tekemääsi lähteistystä, jos se kerran pitää poistaa?--Veli Himmeä (keskustelu) 13. toukokuuta 2015 kello 11.01 (EEST)
Vähän hermostuin, kun riemuidiotismi otti taas normaaliin tapaansa vallan pääsarjaseurankin artikkelissa. Muokkaaja ei älynnyt ollenkaan, ettei Kutosen seuran sarjasijoituksen liveseurannassa ole mitään järkeä. Toki tämä media on tehnyt kaikkensa, että tästä on tullut tietosanakirjamielessä lähinnä vitsi (tarkoitan Suomiseurafutisjuttuja). Olen yrittänyt käydä läpi pääsarjaseuroja niin, että edes johdannoista löytyisi faktat ja ne tiedot jopa lähteistettynä. Huomasin virheen 1992 sijoituksessa, koko taulukko on ulospäin lähteistämätöntä futisfoorumityyliä (arvaan kirjaa käytetyn artikkelin teossa, tekijänä joku keskustelufoorumin sääntöjä tänne soveltava). Oikein olisi ollut ja seuraava askel olisi ollut lähteistää taulukko HML-historiakirjaan viittauksin, mutta olisi pitänyt käydä läpi miten paljon on tehty virheitä, cupeja ei kirjoittaja ollut ymmärtänyt (futisfoorumilaiset harvemmin ymmärtävät vanhempia asioita), esim. cup 93/94 jakautuu FC HML:n osalta 2 vuodelle. Liian iso työ, ja en viitsi olla jäsenenä yhteisössä (artikkelin kirjoitusyhteisö), jossa asiaymmärrys artikkelin sisällöstä tietosanakirjamielessä näyttää ulospäin riemuidiotismiltä. Muutama asiatarkennus artikkelin johdantoon ja nykysarjan lähde on jäänyt, laatu on parempi minun jälkeen kuin ennen. --ACFCjne Kuopio (keskustelu) 13. toukokuuta 2015 kello 11.46 (EEST)

sarjataso 2015 jälkeen[muokkaa wikitekstiä]

Artikkelin mukaan seura pelasi Kutosessa 2015. Mitähän sen jälkeen on tapahtunut, kun ei ollut yhtään ilmoittautunutta joukkuetta missään ikäluokassa 2017 tai 2018? Löysin Futisforumin kautta 2016 ilmoittautuneet, ja siellä on FC Hämeenlinna Kutoseen ilmoittautuneena. Kotisivullakin viimeisin uutinen jostain 2017 keväältä. 85.76.106.156 25. maaliskuuta 2018 kello 10.42 (EEST)