Keskustelu:Eurovision laulukilpailu 2006

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

"Tapahtumapaikkana on tällöin ilmeisesti Helsinki." Tämä ole spekulointi, joka ei ainakaan mielestäni kuulu alkuunkaan tietosanakirjaan.


Tapahtumapaikka[muokkaa wikitekstiä]

Onko tapahtumapaikan nimi tosiaankin Kreikassakin englanninkielinen "Olympic Indoor Hall"? Minusta se on ilmeisesti tämä el:Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο, miten sitten ikinä translitteroidaankaan. Tai jos ei translitteroida niin silloin se meillä olisi varmaankin "Olmypialainen sisähalli"? --TBone 21. toukokuuta 2006 kello 08.18 (UTC)

Tapahtuman englanninkieliset sivut käyttävät nimityksiä Olympic Arena, Olympic Indoor Arena, Olympic Indoor Hall, Olympic Stadium's Indoor Arena... Olympiakompleksin englanninkieliset sivut taas tarjoavat nimeksi Olympic Indoor Sports Center. Tapahtuman ollessa englanninkielinen en ainakaan itse pidä englanninkielistä nimeämistä siinä yhteydessä vääränä, etenkään kun tapahtumapaikalla ei vaikuta olevan yhtä vakiintunutta nimeä. Toki kompleksin kreikankielisten sivujen nimen Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Αθλοπαιδιών voi myös translitteroida, mutten ainakaan itse ole siihen pätevällä tavalla kykenevä. Mielestäni joka tapauksessa hyvä englanninkielinen nimi on huonoa kreikankielistä parempi. Suomenkielinen olisi lähinnä kuvitteellinen käännös, joten sitäkään en kannata. -Les 23. toukokuuta 2006 kello 14.12 (UTC)

Kappalenimet[muokkaa wikitekstiä]

Laittakaa kappalenimet lainausmerkkeihin kursiivin sijasta. --128.214.205.6 22. elokuuta 2006 kello 14.04 (UTC)

Eikö semifinaalin pitäisi olla ennen finaalia. Ja toiseksi miksi finaalin kohdalla maat ovat esiintymisjärjestyksessä ja semifinaaliin tulosjärjestyksessä. 88.114.41.243 15. elokuuta 2007 kello 16.16 (UTC)

Niin varmaan pitäisi. Taulukko taitaa olla suora kopio enkusta. Vapaaehtoisia tekemään se? --!!!!!adeen!!!!!, (löpinät ja muuta turhaa/sanoista tekoihin) 18.17]] 1. lokakuuta 2007 kello 16.38 (UTC)

Omituisuus Semifinaali -osiossa Suomen kohdalla?!?![muokkaa wikitekstiä]

Katselin Eurovision 2006 tietoja. Huomasin Semifinaali osiossa ihmeellisen omituisuuden (ja jota en pystynyt korjaamaan). 16. sijalla Suomi sanan tilalla on vain joku ISO I -kirjain ei mitään muuta. Katselin muokkaa wikiteksti osiossa ja enkä huomannut mitään omituisuutta tekstissä. Kokeilin joitakin muokkauksia ja katselin esikatselussa....MUTTA Suomi sanaa EI VAIN tule millään I -kirjaimen tilalle. OMITUISTA?!?! Joku Wikipedian ylläpitäjä / moderoija pystyisi varmasti korjamaan paljon paremmin tuon ihme kämmin Suomen osuudesta.

--188.238.66.16 26. huhtikuuta 2018 kello 17.44 (EEST)[vastaa]

Virhe tuli sen takia kun Käyttäjä:Zuissii oli luonut ohjaussivun Eurovision_laulukilpailu_Suomi. Poistin sen niin nyt taas toimii. Stryn (keskustelu) 26. huhtikuuta 2018 kello 18.20 (EEST)[vastaa]