Keskustelu:Espanjan ympäriajo

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Järjettömiä muutoksiaan? No, perustellaan sitten. Tämä artikkeli kuuluu luokkaan Luokka:Espanjan ympäriajo, joka on nyt sekä luokkien Luokka:Espanjalainen urheilu että Luokka:Pyöräilykilpailut aliluokka. Onko itse artikkelin siis aivan välttämätöntä olla myös luokissa Luokka:Espanja ja Luokka:Pyöräilykilpailut? Ei minusta. –Kooma 25. heinäkuuta 2005 kello 07:19:10 (UTC)

Ei ole välttämätöntä eikä hyväksyttyäkään. Luokittelut sekä ala- että yläluokkiin ovat omiaan luomaan kaaosta ja epäjärjestystä, josta wikistä ei muutenkaan ole pulaa. --ML 25. heinäkuuta 2005 kello 07:38:53 (UTC)

Miksi taulukko noin päin? Onko siitä joku ennakkopäätös olemassa? Mua henk.koht. puistattaa tuommoinen tyyli. Enemmän kiinnostaa se kuka viimeksi on voittanut eikä se kuka vuonna -97. Pienellä pikagallupilla sain mielipiteelleni tukea, joten uskaltauduin tänne kirjottamaan. :) --Duke 3. marraskuuta 2006 kello 13.12 (UTC)

Vaihdetaan toki takaisin, jos oikein puistattaa. :-) Minusta taas on loogisempaa, että mennään vanhimmasta uusimpaan, mutta mitään käytäntöä tästä ei taida olla olemassa, joten sikäli kai ihan sama. –Kooma 3. marraskuuta 2006 kello 13.22 (UTC)