Keskustelu:Erkki Liikanen (muusikko)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Miksi tässä sivussa on erkki liikasen perässä (muusikko), voisiko sen ottaa pois niin on parempi Kommentin jätti Wikipuranen (keskustelu – muokkaukset).

Selvyyden vuoksi, koska on olemassa myös toinen tunnettu Erkki Liikanen. Toisaalta kyllähän voitaisiin toimia niinkin, että täsmennyssivu poistettaisiin ja jomman kumman artikkelin lopusta otettaisiin sulut pois; poliitikko-Liikanen on kuitenkin ilmeisen selvästi näistä kahdesta se tunnetumpi, joten siinäkin tapauksessa tämän artikkelin nimeen jouduttaisiin jättämään täsmennys muusikko. --Nironen 17. toukokuuta 2006 kello 11.17 (UTC)
Tuo muuten pitäisikin tehdä. Yhtään muusikko-Liikasen saavutuksia väheksymättä on poliitikko-Liikanen vähintäänkin kertaluokkaa merkittävämpi henkilö, etenkin kansainvälisesti. Esim. WSOY:n Suomi-Facta tietosanakirja tuntee vain poliitikko Erkki Liikasen. Tässä tilanteessa ei tuo täsmennyssivu ole perusteltu, koska merkittävyysero on riittävän suuri. --Litami 19. toukokuuta 2006 kello 17.05 (UTC)
On varmaan ikäluokkakysymys, mutta ... muusikko Erkki Liikanenkaan ei omassa genressään ole mikään MC Vittumeitsi vaan 1970-luvun jälkipuoliskon yksi kansan syvien rivien suosituimmista ja tunnetuimmista miesartisteista. --TBone 19. toukokuuta 2006 kello 17.14 (UTC)
Tiedän kyllä hänen merkittävyytensä ja tunnettuutensa. Toki muusikko-Liikanen ansaitsee artikkelin – paljon nykyistä pidemmänkin, muuten – mutta suhteellinen merkittävyyshän tässä on kyseessä. Ja siinä eroa on melkoisesti, kuten jo tuo paperitietosanakirjan merkittävyystesti osoittaa. Sitä paitsi, tokihan tämä on nimenomaan suomenkielinen eikä suomalainen Wikipedia; ulkomailla tiedetään melko varmasti EU-komissaarimme, mutta suomalaisen musiikin keskeisetkin henkilöt ovat tämän maan rajojen ulkopuolella varmaan aika tuntemattomia. --Litami 19. toukokuuta 2006 kello 17.27 (UTC)

Suurin osa ilman tarkennusta kirjoitetuista Erkki Liikanen-wikilinkeistä näytti vievän politiikko Erkki Liikaseen. Siirsin siksi artikkelin Erkki Liikanen (poliitikko) nimelle Erkki Liikanen.--Tanár 15. marraskuuta 2009 kello 12.50 (EET)[vastaa]