Keskustelu:Ensiferum

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Jännästi suomalaisesta kellarihevibändistä on enemmän tietoa kuin Frank Zapasta Kommentin jätti 81.197.219.90 (keskustelu – muokkaukset).

"Kellarihevibändi" on varsin huono termi kolme kansainvälisesti julkaistua levyä tehneestä yhtyeestä. --kirvesAxe 9. toukokuuta 2007 kello 22.36 (UTC)

Sehän on hyvä asia.[muokkaa wikitekstiä]

Jokaista artikkelia täytyy minun mielestä tehdä niin laajasti kuin mahdollista, jos Frank Zappa olisikin kuuluisampi muusikko, niin ei pidä ajatella artikkelia tehdessä "en voi tehdä tästä pidempää koska Frank Zappa aihekkaan ei ole!" Kommentin jätti Whineon (keskustelu – muokkaukset).

Genrestä[muokkaa wikitekstiä]

Miksi helvetissä tuossa nyt lähdettä tarvittaisiin. Alkuaikoina Ensiferum kuulosti ihan bläkiltä. Kommentin jätti Etos (keskustelu – muokkaukset).

Niinh..[muokkaa wikitekstiä]

Ja jos tosiaan kuulet ensiferumin debyytiillä jotain melodiseen death metaliin viittaavaa, niin olet kyllä täysin kujalla.Kommentin jätti Etos (keskustelu – muokkaukset).

Niin ja[muokkaa wikitekstiä]

Suoraan sanottuna "HAISTA VITTU KOKO VITUN LÄHDE!".Kommentin jätti Etos (keskustelu – muokkaukset).

Albumi 2011[muokkaa wikitekstiä]

Onko tolle jotain lähdettä että Ensiferum on julkaisemassa albumia tänä vuonna? --88.115.93.80 6. helmikuuta 2011 kello 19.06 (EET)