Keskustelu:Enfo

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkelin nimi[muokkaa wikitekstiä]

Käsittääkseni käytäntönä on, että artikkelien nimissä ei käytetä yhtiömuotopäätteitä, ellei yrityksen nimellä ole muuta merkitystä, josta voisi laatia artikkelin. Tämän artikkelin pitäisi siis olla nimellä Enfo, mutta nyt siirtoa ei voi tehdä ilman ylläpitäjän apua. --Lendu 26. tammikuuta 2006 kello 14.11 (UTC)

Artikkelista sai sen käsityksen, että toinenkin Enfo-niminen yhtiö olisi ollut olemassa. Ja se ettei sitä voi siirtää on mun moka, kun typotin redirectin linkin. --TeVe 26. tammikuuta 2006 kello 14.12 (UTC)
En tiedä näistä Enfoista (eikä lause "joista Enfo-nimisen yhtiön yhtiö on ostanut viime aikoina." oikein aukea minulle). Kuitenkin vaikuttaisi siltä, että nämä Enfot ovat ainakin nykyisellään osa samaa yritystä, joten ne voi mielestäni aivan hyvin käsitellä samassa artikkelissa. Ehkäpä joku savolainen osaa valoittaa asiaa. Typotuksen suhteen tuskin syntyi mitään pysyvämpää vahinkoa (varsinkin kun Joonasl ehti sen jo korjaamaan tätä raapustaessani)...--Lendu 26. tammikuuta 2006 kello 14.18 (UTC)