Keskustelu:Elämänkatsomus

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Joonasl:n tiivistys vei artikkelin huonompaan suuntaan. Palautetaanko? --Zxc 3. syyskuuta 2007 kello 12.52 (UTC)

Olen eri mieltä :) Yritin tehdä artikkelista helppolukuisampaa ja sujuvampaa; aikaisemmin se oli vain luettelo eri kirjoissa esitettyjä käsitteen määrittelyjä. Kovin hääppöistä artikkelia ei saa aikaiseksi siten, että poimintaan n:stä kirjasta termin määrittely ja tehdään jokaisesta oma alalukunsa. --Joonasl (kerro) 3. syyskuuta 2007 kello 12.57 (UTC)
Mielestäni edellinen oli kattavampi. Lisäksi olisi kiva jos tuo (engl. life stance) mainittaisiin artikkelissa, koska ainakaan sanakirjani ei tunne sitä. --Zxc 3. syyskuuta 2007 kello 13.00 (UTC)
Vasemmalla on interwiki-linkki tätä varten. Yleensä artikkeleissa ei mainita erikielisiä vastineita ilman poikkeuksellista syytä. Kartta/kompassimetafora ei Thinkään mielestä ilmeisesti ollut kovin merkittävä (kts. historia)--Joonasl (kerro) 3. syyskuuta 2007 kello 13.02 (UTC)
Jos täällä ruvetaan huutoäänestystä pitämään, niin minustakin se on selkeämpi näin:-) --albval 3. syyskuuta 2007 kello 13.07 (UTC)

Todellisuuskäsitys-linkki[muokkaa wikitekstiä]

Vie nyt sivulle maailmankatsomus, ei maailmankuva. Todellisuuskäsitys sisältyy maailmankatsomukseen johon Wikipedian mukaan kuuluvat sekä maailmankuva että mm. arvot. Maailmankuvaan kuuluu vain maailman rakenne ym. BlueBanana (keskustelu) 2. syyskuuta 2016 kello 16.49 (EEST)[vastaa]