Keskustelu:Eira

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

"Maailmankuulu" musiikkivideo-ohjaaja Antti Jokinen ja Linda Lampenius... nämäkö ovat ne kuuluisat eiralaiset? :) Kommentin jätti 217.152.255.170 (keskustelu – muokkaukset).

Eikös Punainen Ristikin ole sijainnut jossakin siinä Tehtaankadulla? Vanhasta kätilöopistorakennuksesta, nykyisen Venäjän suurlähetystön tontilla sijainneesta rakennuksesta, pitäisi ehdottomasti laittaa tänne kunnon kuvia. Nyt siitä löytyy netistä vain joku rähjäinen puuhökkelikuva. Ihan varmasti jostakin löytyy kunnolliset ja siistit kuvat. Eikö vanhalla kätilöopistolla olis myöskään mitään historiaa takanaan? Rannassa, Eniron kartan 2012 mukaan Merikadulla, jossakin siinä missä on mutkaa Telakkakatuun päin, sijaitsee kaunis huvilatyyppinen rakennus, jossa on sijainnut sairaala, mahdollisesti jopa ihan synnytyssairaala, koska siellä on syntynyt m m Agricolan kirkon siipirakennuksessa eläneen pappilaan perheen lapsia. Voisikos saada talosta jonkun maininnan edes ja toivottavasti ihan kuvankin. Kommentin jätti Irmeli Grunau (keskustelu – muokkaukset)

Voit toki vapaasti lisätä kuvia, jos ne tekijänoikeuksiensa puolesta tänne sopivat. Kätilöopiston tontti tosin ei sijaitse Eirassa. —B. Nuhanen 20. helmikuuta 2012 kello 10.08 (EET)