Keskustelu:Edgar Savisaar

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Minun mielestäni artikkeli ei riko neutraalin näkökulman määräyksiä, koska (ML:n mainisemassa toiseksi viimeisessä kappaleessa) ei väitetä henkilön olevan mitään, vaan todetaan ketkä pitävät henkilöä minäkin... --Iossed 9. syyskuuta 2006 kello 18.05 (UTC)

Niin joo, vaihtoehtona on sitten artikkelin faktuaalisuuden kiistäminen. Pointti oli merkilliset yleistykset, ja se että annettiin ymmärtää suunnilleen kaikkien muiden kuin venäjänkielisten pitävät Savisaarta nepotistina, korruptoituneena ja ties minä. Se tuskin pitää paikkaansa.--ML 9. syyskuuta 2006 kello 18.08 (UTC)
Niin, ketkähän ne artikkelin mainitsemat "toiset" sitten ovat? Se pitäisi kai voida mainita, koska ei kuulosta fiksulta mainita "jotkut pitävät...". --Iossed 10. syyskuuta 2006 kello 08.04 (UTC)
NPOV-ongelmaisten luokkaa selatessani eksyin tänne. Minäkään en näe ainakaan mitään suurta NPOV-ongelmaa. Lause näyttäisi olevan suoraan en-wikipediasta. et-wikipediassakin asiasta todetaan vain näin:
"Savisaarest rääkides jaguneb rahvas siiani kahte leeri. Neist üks osa peab teda laulva revolutsiooni kangelaseks ja rahva huvide kaitsjaks. Teine osa rahvast arvab, et ta on kardetav tagurlane ja võimalik Eesti huvide reetja, kes tuleb iga hinna eest võimult eemal hoida."
Huomatkaa siis "jaguneb rahvas [...] kahte leeri. [...] üks osa [sitä ja tätä] [...]. Teine osa [...]." et-wikipediassa luulisi asiaa käsitellyn enemmän jos tuo on jokin ongelma. --SLi 9. marraskuuta 2006 kello 04.27 (UTC)

Miksi tieto 50 000 fania keränneestä facebook-sivusta ei ole artikkelikelpoinen? Kun ajatellaan sitä, että Virossa asuu vain 1,4 miljoonaa ihmistä, on lukumäärä jo huomattava, vaikka siellä tietysti on ulkomaalaisiakin. Mutta mielestäni ihan relevantti osoitus Savisaarin politiikan kiistanalaisuudesta. Iivarius 7. maaliskuuta 2011 kello 14.43 (EET)[vastaa]


Edgar Savisaar on kuollut: https://www.delfi.ee/artikkel/120120996/suri-edgar-savisaar Velirand (keskustelu) 29. joulukuuta 2022 kello 16.48 (EET)[vastaa]