Keskustelu:Dominikaani Pedro de Córdoban katekismus intiaaneille

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Olisikohan poistettava? Voi ehkä olla suoraa kopiota tai täyttä huuhaata. tai sitten ihan oikeaa tietoa. Mutta sopiikohan Wikipediaan?--Eetvartti 13. maaliskuuta 2007 kello 16.33 (UTC)

Lisäsin kirjallisuuslähteisiin La etica en la Conquista de Américan tutustuttuani tälle keskustelusivulle. Artikkelin teksti näyttää todellakin huuhaalta. Mutta se on kuitenkin totta, sanasta sanaan. Se kuvaa mielestäni hyvin keinoja, joita käytettiin Uuden Maailman käännyttämiseksi kristinuskoon. Voin tässä yhteydessä ilmoittaa, että käännöstyössä on ollut melkoisesti vaivaa, varsinkin kun tietää miten ylioikaisesti siihen saatetaan suhtautua.Ykäliimatainen 2. elokuuta 2007 kello 07.12 (UTC)

Artikkelia pitäisi joka tapauksessa wikittää - eli muotoilla Wikipedian tyyliohjeiden mukaiseksi. Johdanto on artikkelin tärkein osa, jossa tulisi referoida aiheesta sopivasti. Artikkelin ensimmäinen sana tai määritelmä tulee myös lihavoida. Lisäksi pitkät artikkelit tulee jakaa kappaleisiin ja otsikoida tarkoituksenmukaisesti, jotta etsimänsä löytää helpommin. Artikkeli vaikuttaa kyllä lyhyen tarkastelun jälkeen vähän kyseenalaiselta, mutta ehkä wikittäminen tuo siihen parannusta. --Khaosaming 2. elokuuta 2007 kello 07.20 (UTC)
Artikkelin nimikin on vähän hankala. Ei mitään muuta vaihtoehtoa olisi? --Vnnen 23. joulukuuta 2007 kello 16.38 (UTC)