Keskustelu:Django Reinhardt

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Lupaava artikkeli -ehdotus[muokkaa wikitekstiä]

Replacement filing cabinet.svg Tämä osio on arkisto. Älä muokkaa tätä osiota.

Itse en ole kyseenomaista artikkelia kirjoittanut, mutta mielestäni täyttää hyvin lupaavan artikkelin kriteerit. Yksi selvennä-pyyntö näyttäisi olevan, mutten usko tämän poissulkevan artikkelin pääsemistä lupaavaksi. –Sullay (Asiaa?) 24. elokuuta 2017 kello 02.05 (EEST)

Eikö sävellyksistä ja sen sellaisista pitäisi olla joku lista? Ja nuo perustasoiset osiot vaikka Ura-otsikon alla? --Parantaja asiantuntija (keskustelu | muokkaukset) 26. elokuuta 2017 kello 07.52 (EEST)
Lähteitä voisi myös siistiä. --Parantaja asiantuntija (keskustelu | muokkaukset) 26. elokuuta 2017 kello 07.53 (EEST)
En tiedä onko luettelo levytyksistä tarpeellinen, sillä Reinhardt levytti määrällisesti hyvin paljon, mutta eläessään hänen levytyksensä taisivat olla pääosin savikiekkosinkkuja, kun albumimuotoiset levyt ovat kaikki postyymisti julkaistuja kokoelmia. Merkittävimpiä, tunnetuimpia ja vaikuttavimpia kappaleita voisi kyllä luetteloida, tai paremminkin kirjoittaa sanallinen kappale hänen levytyksistään yleensä. Tällaista voisi odottaa lupaavalta artikkelilta, kuten myös omaa kappaletta hänen tyylistään ja vaikutuksesta eurooppalaiseen jazziin ja muualle. Elämänkertaosio on oikein hyvää työtä, ja pienellä vaivalla tästä saisi kyllä lupaavan. --Ukas (keskustelu) 26. elokuuta 2017 kello 18.45 (EEST)
Vaikuttaa osin lähteettömältä. --Höyhens (keskustelu) 29. elokuuta 2017 kello 13.02 (EEST)
Jep. Palataan asiaan jos joku korjaa. J.K Nakkila (keskustelu) 29. elokuuta 2017 kello 13.55 (EEST)