Keskustelu:Danny Miranda

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Jos tämä nyt on kerran luokiteltu Queeniin niin voisi tietty artikkelissa mainita miten liittyy Queeniin. Ilmeisesti on toiminut studiomuusikkona jossain/joissain kappelissa, mutta millä albumilla, millä kappaleilla, koska...--Kimmo Laine 3. joulukuuta 2006 kello 14.36 (UTC)

Lisäsin selvennyksen en.wikin puolelta. --Jetman 3. joulukuuta 2006 kello 14.37 (UTC)
Hieno juttu! --Kimmo Laine 3. joulukuuta 2006 kello 14.38 (UTC)
Eri juttu tosin, onko yhdelle kiertueelle osallistuminen niin merkittävää, että henkilö kuuluu Queenin luokkaan. Hänen vieläpä sanotaan olevan sessiomuusikko, joten pitäisikö tähän lisätä kaikkien yhtyeiden luokat, joiden kanssa Miranda on joskus toiminut? Mielestäni ei. --Jetman 3. joulukuuta 2006 kello 14.39 (UTC)
No sanopa se. Myöskin kääntäen, pitäisikö Queeniin luokitella jokainen studiomuusikko joka on joskus jollain levyllä soittanut. Eipä välttämättä. Ymmärtäisin jos esim. David Bowie löytyisi Queenin luokasta koska Bowien ja Queenin 'Under Pressure' on mielestäni huomattavasti merkittävämpi, mutta ei nyt ihan kaikkia sessio- tai keikkamuusikoita välttämättä olisi tarpeen luokitella, varsinkin kun nuo sessiomuusikoiden artikkelit ovat tynkiä. Kai sitä Queen-luokkaa voisi hieman siivota. Tästä pitäisi tietty keskustella Queen-luokan keskustelussa eikä tässä.. --Kimmo Laine 3. joulukuuta 2006 kello 14.49 (UTC)
Voi luoda oman luokan "Queenin sessiomuusikot", niin ei tartte vinkua! --Läl läl läl läl lieru! (keskustelu) 6. huhtikuuta 2016 kello 00.43 (EEST)