Keskustelu:Daily fantasy sports

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Merkittävyys oli kyseenalaistettu. Artikkelissa on toki paljon parantamisen varaa, mutta itse pitäisin kyllä merkittävänä artikkelin aiheena. Onhan tästä ollut paljon keskustelua viime aikoina (esim. "taitopeliä vai uhkapeliä?", "laillista vai laitonta?"). Muutama linkki: [1] (juttu Last Week Tonight -ohjelmassa), [2] (NY Timesin sivu, johon koottu linkkejä aiheesta kertoviin juttuihin) ja [3] (Fox Newsin juttu, jossa kerrotaan, että "daily fantasy" on Illinois'n oikeusministerin mukaan laitonta hänen osavaltiossaan). Englanninkielisen Wikipedian puolelta löytyy näemmä pitkäkin artikkeli tästä aiheesta, lähdeviitteitä peräti yli sata. --Nironen (keskustelu) 13. maaliskuuta 2016 kello 13.59 (EET)

Miljardibisnestä ja paljon käsitelty mediassa, eiköhän se oikeuta oman artikkelinsa. Fantasiaurheilu on aikamoinen raakile sekin, (eikä hakutoiminto bugin/lagin takia ainakaan mulla edes ehdota koko artikkelia), mutta ei se siitä parane jos tämä siihen yhdistetään. --Whitetabor (keskustelu) 13. maaliskuuta 2016 kello 15.46 (EET)
Aihe on selvästi merkittävä; sinänsä näillä tiedoilla riittäisi käsittely fantasiaurheilunkin artikkelissa.--Olimar 15. maaliskuuta 2016 kello 18.22 (EET)