Keskustelu:Cyber Nations

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Arkistoitu vertaisarviointi[muokkaa wikitekstiä]

Cyber Nations[muokkaa wikitekstiä]

Olen tällaista artikkelia pelaamastani selainpelistä kirjoitellut ja toivoisin pystyväni kehittämään siitä mahdollisimman hyvän. Millaisia kuvia ja tietoja siis kaipaisi mielestänne? Ja ovatko lähteet ongelma, jos suuri osa niistä on foorumilähteitä ja toiseen wikiin (kysyisen pelin wikiin) viittaavia lähteitä? Napilon 14. syyskuuta 2007 kello 16.28 (UTC)

Artikkeli on erittäin lyhyt, lähteet ja kuvitus puuttuvat, ulkoasu on kehno. Ennenkuin ne on korjattu, ei kelpaa edes hyväksi artikkeliksi. --Johney 14. syyskuuta 2007 kello 16.34 (UTC)

Pelin historiasta ja itse pelaamisesta voisi kertoa enemmän. Ja lähteet tulisi mainita (muut wikit eivät käy lähteiksi). --JannE 14. syyskuuta 2007 kello 17.45 (UTC)

Artikkeli kaipaa vielä paljon laajennusta, esim. Franz Schubertilta ja Ilmari Tapiovaaralta poistettiin status lyhyyden vuoksi. Tämä on vieläkin lyhyempi kuin ne. --Johney 14. syyskuuta 2007 kello 18.10 (UTC)
Ei varmaan auta hirveästi, jos tietää, että artikkelia tulisi laajentaa, jos ei tiedä miltä osin sitä tulisi laajentaa. --JannE 15. syyskuuta 2007 kello 07.17 (UTC)

En-wikissä on paljon artikkelista puuttuvaa tekstiä. Ja tosiaan: kuva(t) ja lähteet kuntoon. Foorumit on valitettavasti myös todella huonoja lähteitä enkä itse niitä käyttäisi, pelin oma wiki käynee siinä tapauksessa jos se on lukittu ja vastaa pelin dokumentaatiota. Historia, pelin kehittäjät ja taustat sekä kritiikki puuttuvat artikkelista. Siinähän noita ideoita --albval 19. syyskuuta 2007 kello 08.31 (UTC)

Albval olikin näköjään kirjottanut jo melkein kaiken sen mitä meinasin sanoa. :D Niin ja esimerkiksi pelin suosion kehityksestä vois kertoa. Lähteeksi vois hakea vaikka jossain pelilehdessä ilmestyneen arvioinnin, jos sellasia on. --Velma 27. syyskuuta 2007 kello 18.28 (UTC)

Olethan verrannut suositeltuuun Final Fantasy VI -peliartikkeliin ? Siitä voisi saada ideoita. --Tappinen 7. lokakuuta 2007 kello 15.29 (UTC)