Keskustelu:Cradle of Filth

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Arkistoitu vertaisarviointi[muokkaa wikitekstiä]

Artikkeli on työn alla, mutta toivoisin hieman pointtereita missä kohdin artikkelia eritoten olisi mielestänne parannettavaa (muussa kuin punaisissa linkeissä) ja miten mielestänne näitä kohtia voisi korjata. Otsikon historia sisältö on pahasti kesken, joten sitä ei tarvinne erikseen mainita. En elättele toiveita artikkelin saamisesta Suositelluksi sivuksi (vielä), mutta arvostaisin näkemystänne, neuvojanne ja kritiikkiänne. --Lex Arma 2. maaliskuuta 2006 kello 07.04 (UTC)

Minusta näin keskeneräistä artikkelia ei oikeastaan pitäisi laittaa vertaisarviointiin... mutta olkoon. Artikkeli koostuu etupäässä luetteloista ja triviasta. "Muuta yhtyeeseen liittyvää" otsikon alla olevat luettelot voisi minusta poistaa kokonaan. -- Jniemenmaa 2. maaliskuuta 2006 kello 08.36 (UTC)
Katsotaan jos vaikka saisin jotain järkevämpää ratkaisua aikaiseksi, täytyy miettiä. Täysin arvottomiksi en katsoisi ainakaan noita cover- ja vierailija-listoja. Kiertuekumppanit ja "samantyyliset" kenties voisikin poistaa. Mutta nuo luettelo-osat ja niiden rakenteen olen lähinnä rakentanut englanninkielisen wikipedian pohjalta. Katsotaan mitä saan aikaiseksi. --Lex Arma 2. maaliskuuta 2006 kello 09.28 (UTC)
Hieman luettelomainenhan tuo tosiaan on, mutta tilanne varmaan paranee kunhan Historia-osioon saadaan lisää sisältöä. Itse poistaisin Diskografia-osiosta bootlegit kokonaan, koska niitähän voi kuka tahansa nauhoittaa. Luettelo voi siis paisua järjettömän kokoiseksi, olematta kuitenkaan koskaan täydellinen. Kannattaa tyytyä virallisiin julkaisuihin. Myös suurin osa erikoisjulkaisuista on sellaisia, että niitä ei mielestäni tarvitse tässä yhteydessä listata. Jos ja kun varsinaisesta albumista tulee artikkeli, niin siellä nuo voi toki mainita. –Kooma 2. maaliskuuta 2006 kello 09.36 (UTC)
Historia osiota olen nyt jo laajentanut reilusti. Sopii käydä katsomassa.Olen nyt alustavasti ajatellut käyttäväni jonkin verran aikaa viikonloppuna siihen, että lähtisin rakentamaan jonkinlaisia artikkeleja albumeista, mutta katsotaan ehdinkö. Jos kerkeän sen tekemään, voisin siirtää nämä digipackit ja vastaavat sitten sinne. Olkoon nyt toistaiseksi tuolla muistissa, mikäli kenelläkään ei ole mitään sitä vastaan. --Lex Arma 2. maaliskuuta 2006 kello 10.26 (UTC)
Muutin myös otsikon Bootleg-julkaisuja muotoon Tunnetuimpia bootleg-julkaisuja. Kriteerinä listalle pitäisin sitä, että levyn on / on ollut saatavilla suuremmista levykaupoista. --Lex Arma 2. maaliskuuta 2006 kello 10.32 (UTC)
Osan levyistä sain jo tehtyä, jatkanen proggista viimeistään ensi viikonloppuna. Kunhan saan kaikki tehdyksi, siistin sitten Cradle of Filthin näistä "turhista" luetteloista. --Lex Arma 6. maaliskuuta 2006 kello 06.49 (UTC)
Joku voisi vaikka kääntää saksankielisen Wikipedian artikkelista kohdan "Stil" (tyyli). --Jetman 6. maaliskuuta 2006 kello 11.27 (UTC)
Varteenotettava ehdotus. Tekisin itse jos taidot ja itseluottamus sallisi. --193.210.145.13 6. maaliskuuta 2006 kello 11.46 (UTC)
Ja äskeinen on sitten minun kommentti. IE potki pihalle. --Lex Arma 6. maaliskuuta 2006 kello 11.48 (UTC)
Picture-discit sun muut voisi listata mieluummin albumin omaan artikkeliin kuin bändin artikkeliin. Monet bändit kuitenkin julkaisevat levynsä sekä CD:nä että vnyylinä, joten ainakaan normaali-LP ei kuulu "Erikoisjulkaisuihin". --kebabi 11. maaliskuuta 2006 kello 14.49 (UTC)
Jos Kebabi olisit lukenut jo yllä olevat kommentit, niin olisit huomannut, että tarkoitus on siirtää niitä kunhan on kaikista levyistä oma artikkeli valmiina. Lisäksi k.o bändin LP:t on lähes poikkeuksetta limited.ed. eikä niitä ole kaikista levyistä muutenkaan. Usko pois. --Lex Arma 11. maaliskuuta 2006 kello 14.54 (UTC)

Muokkailin jo hieman historiaa mutta minusta pitäisi kirjoittaa siitä miten Filthin hyväksyntä Black Metal -piireissä on muuttunut(laskenut) ajan myötä. Yhdessä retroarvostelussa Cruelty & Beastista muisteltiin että sen ilmestymisen aikaan CoF oli kovinta musiikkia markkinoilla (ja nimenomaan Black metallia), mutta 10 vuotta sen ilmestymisen jälkeen herättää kiihkeää vastustusta edes sen alkutuotannon kutsuminen Black metalliksi. FINginga 16. huhtikuuta 2008 kello 13.21 (UTC)


Venom-coverit[muokkaa wikitekstiä]

Kuten artikkeli tietää kertoa, Cradle of Filth on coveroinut Venomia. Kuitenkin, Black Metal biisin lisäksi coveroinnin kohteeksi on päässyt tietääkseni myös (ainakin) In League with Satan. Juutuubissa joku peräti väitti että Cradle of Filth olisi coveroinut niitä kaikkia. Itselläni ei ole mitään tietoa asiasta (vaikea kyllä uskoa), mutta onko jollain tietoa asiasta? Mikäli Cradle of Filth on oikeasti coveroinut paljon Venom-kappaleita, siitä kannattaa varmaan mainita artikkelissa. --Miihkali artikuloi 26. maaliskuuta 2008 kello 16.30 (UTC)

Julkaisuluettelo[muokkaa wikitekstiä]

Siivosin diskografiaa, mm.poistin bootleg-julkaisuista maininnan "bootleg-julkaisu" kun se jo lukee otsikossa, poistin kaksoismaininnat ja vähensin otsikoita luettelomaisuuden vähentämiseksi. FINginga 21. huhtikuuta 2008 kello 14.56 (UTC)