Keskustelu:Crack (tietotekniikka)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Onko tämän artikkelin jatkaminen suomen lain mukaan laillista? pitäisikö tämä poistaa kokonaan?--sorsis 9. syyskuuta 2006 kello 10.11 (UTC)

Korjatkaa jos olen väärässä, mutta lakihan kieltää vahvojen salauksien kiertämisestä tänämkaltaisessa palvelussa tiedottamisen, mutta nykyisellään artikkeli ei kerro nykyisellään yhdenkään vahvan salauksen kiertämisestä. --sorsis 16. syyskuuta 2006 kello 18.23 (UTC)

Laki kieltää käsittääkseni myös tällaisten asioitten kanssa keskustelun, eli pistetäänkös roskaksi? QWerk 24. huhtikuuta 2007 kello 16.22 (UTC)
En näe mitään syytä poistaa kyseistä artikkelia, kuten jo edellä mainittu, artikkeli ei kerro yhdenkään vahvan salauksen kiertämisestä. --Cartman 24. huhtikuuta 2007 kello 17.24 (UTC)
Näin sanoo laki: "Joka on laillisesti hankkinut tietokoneohjelman, saa valmistaa ohjelmasta sellaiset kappaleet ja tehdä ohjelmaan sellaisia muutoksia, jotka ovat tarpeen ohjelman käyttämiseksi aiottuun tarkoitukseen. Tämä koskee myös virheiden korjaamista" (11 b §) finlex eli jos on kaupasta ostanut tietokoneohjelman ja haluaa käyttää kräkkiä niin se on laillista. --Zunter (keskustelu) 2. maaliskuuta 2015 kello 09.57 (EET)[vastaa]