Keskustelu:Cisse Häkkinen

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Lähdemerkinnät

[muokkaa wikitekstiä]

Wikipedian lähdemerkintöjen ohjesivulla sanotaan: "Se [lähteiden merkitseminen] helpottaa tietojen tarkistamista". Eli kun sivulla on mainittu tarkasti, mistä tieto on saatu, voi lukija halutessaan etsiä käsiinsä teoksen tms. ja katsoa, onko esitetty tieto todella artikkelin mukainen.

Tässä artikkelissa hiukan kummallisesti kysellään lähteen lähdettä, eli lähdettä, jonka mukaan lähdeteoksessa sanotaan artikkelin mukaisesti. Haudan sijainnin tarkka ilmoittaminenhan mahdollistaa sen, että kuka tahansa voi käydä tarkistamassa, onko Cisse Häkkinen todella haudattu Hietaniemen hautausmaalle kortteliin 5, riviin 16, hautapaikkaan 244. Eli haudan osoite on itse lähde. Helsingin seurakuntayhtymän tai vastaavan sivuilta voisi kyllä löytyä Hietaniemen kartta, joka voisi myös toimia tiedon tarkistamismahdollisuuksien parantajana.--87.94.141.221 3. tammikuuta 2007 kello 17.06 (UTC)

Taiteilijanimi oli "Cisse", ei "Cisse Häkkinen". Ainakin kaksi ensimmäistä soololevyä on julkaistu nimellä "Cisse". CD-versioista en osaa sanoa. --WR9rk09e4 9. helmikuuta 2008 kello 14.46 (UTC)