Keskustelu:Cantr II

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Joitakin huomioita:

- Minusta MMORPG:ta parempi määritelmä olisi persistent browser-based game, mutten tiedä mikä sen virallinen käännös on koska kyseistä artikkelia ei ole suomenkielisessä wikipediassa, vaan ainoastaan englanninkielisessä. Artikkeli massiivinen monen pelaajan verkkoroolipeli ei suoranaisesti määrittele kuinka monta samanaikaista pelaajaa pelin tulee pystyä kannattamaan ansaitakseen määritelmän, mutta Cantr on huomattavasti pienempi kuin esim. WoW. Tilastojen mukaan suurin pelaajamäärä oli 1897. Artikkelissa lukee 1906 mutta lähdettä ei ole mainittu, joten minusta se rikkoo WP:EUT vastaan. Cantrin sisäiset tilastot ovat kaikkien sisään kirjautuneiden luettavissa, joten sitä voi pitää varteenotettavana lähteenä.

- Esimerkit eivät ehkä avaudu kovin monelle lukijalle, joten herää kysymys ovatko ne oikeastaan tarpeellisia. Minusta tämän osion voisi kirjoittaa uudestaan.

- Stolen Notes on ollut jäissä jo monta vuotta. Viime aikoina on ollut puhetta nettilehden uuden version aloittamisesta ja/tai vanhojen artikkeleiden palauttamisesta luettaviksi, mutta ainakin tällä hetkellä olisi parempi poistaa linkki artikkelista.

- Puhekielisyydet, esim. sanan "nyyppäri" käyttö.

Jos kenelläkään ei ole mitään sitä vastaan niin muokkaan artikkelia lähitulevaisuudessa. Ajattelin vain että koska esimerkkiosion poistaminen on aika radikaali muutos, halusin varmistaa ettei joku halua välttämättä säilyttää sitä.

--81.175.157.76 10. syyskuuta 2014 kello 18.57 (EEST)[vastaa]