Keskustelu:Budō

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Seuraava kappale ei vaikuta kuuluvan tähän artikkeliin:

Määritelmään lisää[muokkaa wikitekstiä]

Voisi kehittää määritelmää Nippon Budo Kuogikain 1987 laatiman Budo Kenshon suuntaan. Se vaikuttaa aika viralliselta määritelmältä. http://www.nipponbudokan.or.jp/shinkou/html_1/mainenglish.html

(Laitan nyt tähän muistiin, ja jos joku muu ei ehdi ensin laajennan määritelmää joskus myöhemmin) Simohell 10. toukokuuta 2007 kello 20.06 (UTC)

Muuta[muokkaa wikitekstiä]

Vaikeaselkoinen virke[muokkaa wikitekstiä]

"Perinteisellä budōlla tarkoitetaan esimerkiksi eri jujutsu- ja kenjutsu-koulukuntia, jotka edustivat samurai-luokan pääasiallisia taistelutaitoja kuten monet kenjutsukoulukunnat tai esimerkiksi Shindō Musō-ryū-jōjutsu joka oli yhden klaanin salaisena taistelutaitona 1930-luvulle asti."

Voin kyllä auttaa virkkeen selkeyttämisessä, kunhan Jklak ensin kertoo, mitä se tarkoittaa :) Simop 9. maaliskuuta 2007 kello 19.21 (UTC)

Selkenikö?!? Se oli sellainen puoliunessa, varmaan pikkutunneilla kirjoitettu, virke. Sekava - myönnän. :D Jklak 10. maaliskuuta 2007 kello 08.08 (UTC) ]:D

Juu, selkeni huomattavasti :) Tein vielä hieman kielenhuoltoa, tarkista, etten tehnyt mitään asiavirheitä. Simop 10. maaliskuuta 2007 kello 10.53 (UTC)

Bujinkan Budo Taijutsu[muokkaa wikitekstiä]

Minusta Bujinkan budō taijutsu on pikemminkin bujutsua kuin budoa? Vaikka se onkin moderni tuotos eikä siis Koryū-laji.Jklak 4. tammikuuta 2010 kello 14.31 (EET)