Keskustelu:Broadcast

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämän artikkelin sisäistä rakennetta pitäisi jotenkin selkeyttää ja lisätä asiaa broadcastingistä. Nykyisessä muodossa ei tehdä kovinkaan selkeää eroa termien broadcasting ja broadcast address välille. Broadcast-osoite kuuluisi ehkä kokonaan omaan artikkeliinsa? Tepo 24. syyskuuta 2005 kello 20:16:23 (UTC)

Termit pitäisi myös suomentaa. Ongelmia toki koituu siitä, että suomenkielisiä termejä harvemmin käytetään arkikielessä. Esim. broadcast-osoite kuuluu perustermistöön suomenkielelläkin. Yleislähetysosoite ei tunnu niinkään tutulta. Needle

Korjauspyyntö[muokkaa wikitekstiä]

  • Broadcast, melkein jo ehdotin suoraan poistettavaksi. Katsotaan nyt kuitenkin ensin vähän aikaa saisiko artikkelista jotain järkevää. Artikkeli yrittää suomentaa / selventää IP-liikenteen broadcast-termiä siinä mielestäni onnistumatta. Asiat ovat sekaisin, hujan hajan, väärillä termeillä ja vieläpä englanniksi. Yhtäkkiä hypätään digi-TV:hen ja siitä taas takaisin IP-maailmaan "multicast" ja "singlecast" (unicast) -termeihin. --.janneok 3. kesäkuuta 2005 kello 17:31:36 (UTC)