Keskustelu:Blu-ray

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Muslix64 purki myös Blu Ray- levyjen suojauksen "plain text"- attackilla. Siitä pitäisi kirjoittaa artikkeliin. Lisätkääs joku tämä

laittakaa tosta Blu ray livest juttua sen ps3 päivitys julkaistiin eilen http://fi.playstation.com/help-support/ps3/guides/detail/item98255/P%C3%A4ivityksen-toiminnot-%28versio-2-20%29-/

Blu Ray- levyjen suojaus murrettiin 18. tammikuuta 2007 samalla menetelmällä kuin HD-DVD- levyjen suojauskin saman henkilön toimesta. Molemmissa levytyypeissä käytetään AACS- suojausta, joten koodia ei pitänyt muokata paljonkaan. BackupBluRay julkaistiin Doom9- keskustelupalstalla.

Ja loppuun katso myös BackupHDDVD

Artikkelin voisi muutenkin avata wikipedian käyttäjien muokattavaksi kuten hd-dvd artikkelikin jo on.

Suojaus poistettu, oli näköjään suojaajalta unohtunut merkitä sivu suojatuksi, joten sitä ei oikein löytänyt. --Harriv 29. tammikuuta 2007 kello 11.17 (UTC)
Suojauksen merkitsemättömyys johtui muistaakseni Wikipedian tökkimisestä, joten siinä syy mallineen uupumiselle. --Tve4 29. tammikuuta 2007 kello 11.20 (UTC)
Suojausta ei ole murrettu, vaan lähinnä löydetty aukkoja joidenkin videosoittimien suojauksissa. Ei ole kovinkaan ihmeellistä, että on tehty ohjelma joka kykenee purkamaan salauksen, kunhan sille annetaan salausavaimet. --ML 4. helmikuuta 2007 kello 21.43 (UTC)

Blu ray on osa ps4 ja xbox one pelejä >:(