Keskustelu:BMW

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkelin pääosa eli BMW:stä kertova pätkä on hyvä. Mallikohtainen esittely on kuitenkin yksinkertaisesti huono. Pitäisi poistaa kokonaisuudessaan ellei niitä kirjoiteta alusta alkaen uudestaan jonkun muun kuin bemaristin toimesta.

Pyrin hieman siistimään artikkelia. Edelleen kömpelöä tekstiä, mutta tietovarani ovat pienet BMW:n suhteen. Raimo Miettinen 15. helmikuuta 2007 kello 15.43 (UTC)

Ristiriitaisuus.[muokkaa wikitekstiä]

Tämä teksti on otettu autowikin puolelta: "BMW:n logo on tyylitelty kuvaus lentokoneen potkurista ja baijerin maakunnan lipusta." Eli mikä on bmw:n logon oikea historia?Kommentin jätti 85.23.45.111 (keskustelu – muokkaukset)

De-wikissä lukee lähteistettynä että logo perustuu alun perin Baijerin väreihin ja että tulkinta potkuriksi on myöhempää perua. -88.112.228.108 3. huhtikuuta 2011 kello 22.59 (EEST)[vastaa]

Valitettavasti[muokkaa wikitekstiä]

Tuossa moottoripyörä osuudessa pisti silmään: "Valitettavasti mallisto oli samalla saanut maineen pappapyörinä." Mielestäni ei ihan tietokirjatyylinen ilmaisu, mutten nyt rohjennut ilman keskustelua muuttaakaan. –Kommentin jätti 194.197.79.18 (keskustelu)

Valittelut poistettu. Muokkasin tekstiä hiukan neutraalimmaksi. Lähde puuttuu edelleen, joten artikkelia pitää lukea sen mukaisesti.
Tervetuloa muokkaamaan vaan rohkeasti. Auto- ja moottoripyöräartikkeleissa on paljon korjattavaa ja täydennettävää. --Gwafton 13. helmikuuta 2012 kello 15.24 (EET)[vastaa]

Lentokoneen moottoreiden valmistus[muokkaa wikitekstiä]

Lause: "Yhtiö valmistaa myös lentokonemoottoreita yhdessä Rolls-Roycen kanssa." on ymmärtääkseni jo vanhentunutta tietoa.
--Christian Valley (keskustelu) 24. syyskuuta 2020 kello 17.57 (EEST)[vastaa]