Keskustelu:Automaatiotekniikan kilta

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Merkittävyys[muokkaa wikitekstiä]

Hox! Käyttäjä tehnyt useita poistopyyntöjä ja käyttäjästä on tehty osoitepaljastuspyyntö. Useat poistopyynnöistä keskittyvät Tamperelaisiin ainejärjestöihin. Myös merkittävyyskeskustelua ei oltu avattu, vaikka malline oli lisätty. Alla copypaste-perustelu, joka myös lisättynä muiden ainejärjestöjen poistokeskusteluissa:


Mielestäni artikkeli on merkittävä ja säilytettävä. Ainejärjestöjä ja kiltoja varten on oma luokkansa täynnä vastaavia artikkeleja. Artikkeli on tosin tälläisenään hyvin lyhyt, ja sen merkittävyyttä olisi hyvä tuoda esiin itse artikkelissa.

Lyhyempiä artikkeleja ainejärjestöistä löytyy mm. Slava, M-Klubi ja Pulterit. Tämä(kin) artikkeli on mielestäni laitettu alulle hyvin, mutta kaipaisi silti lisäsisältöä mille aloille ko. ainejärjestöstä valmistutaan ja millaista tutkimusta siellä tehdään. Vastaava poistopyyntö on vastikään laitettu toisesta Tamperelaisesta killasta kertovaan artikkeliin Hiukkanen (ainejärjestö).

Olen muokkaussuunntaltani eventualisti ja inklusionisti, ja uskon näillä artikkeleilla olevan arvoa. Kuten käytäntösivulla poistokäytäntöjen suuntaviivoista sanotaan, pienet ja/tai paikalliset yhdistykset voivat olla merkittäviä, jos ne ovat alansa suhteen osana laajempaa merkitystä tai ovat saaneet aikaan jotain merkittävää. Toki, näistä seikoista olisi mielekästä saada sisältöä itse artikkeliin aikaisemmin, kuin myöhemmin. --Osmo Lundell juttusille? 7. helmikuuta 2024 kello 16.23 (EET)[vastaa]

Ei aihetta mihinkään toimenpiteisiin. Menköön koko tsydeemi omalla painollaan unholaan. -- Cimon Avaro 7. helmikuuta 2024 kello 17.39 (EET)[vastaa]