Keskustelu:Anne Moilanen

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Siirsin artikkelista feministisen ajankohtaisaiheen artikkeliin Miesliike, jossa se alun perin oli. Aihe oli siirretty tänne lähinnä kyseisen artikkelin muokkauksen pohjalta, sillä ennakkoasenteeni oli että aihe on jokseenkin vähämerkityksinen mainittavaksi ja kannattaa korkeintaan mainita ytimekkäästi. Esimerkiksi Erkki Tuomiojan artikkelissa ei ole mainittu hänen erinäisiä toimiaan ja mielipiteitään, jotka ovat olleet esillä tiedotusvälineissä (aiheesta oli taannoin keskustelua Kahvihuoneessa tai jossain).

Minun mielestäni Wikipedian henkilöartikkeissa ei kannata käsitellä liian yksityiskohtaisesti yksittäisiä mielipiteitä, lausumia ja ajankohtaisaiheita, sillä ne voivat tehdä artikkelista tiettyjä asioita liikaa painottavia tai resentistisiä. Kannatan asioiden dokumentointia yleensä, mutta nimeenomaan tässä tapauksessa asia on paremmin luettavissa osana laajempaa kontekstia/diskurssia/vääntöä. Piechjo on varmaan samaa mieltä siitä että yksittäinen taistelu ei ole koko sodan kuvaus. Painetut tietosanakirjatkaan eivät kirjaa kohteidensa kaikkia julkilausumia tiedotusvälineissä. Henkilötiedot ovat artikkelin ydin, ja yleensä ihmiset haluavat tulla huomatuksi siitä että he ovat jotakin kuin että he vastustavat jotain. --Thi 21. toukokuuta 2008 kello 13.30 (UTC)

"Voit auttaaa laajentamalla artikkelia." Olisikohan syytä poistaa? Piechjo 21. kesäkuuta 2008 kello 22.18 (UTC)
Kyllä feminismistä jne. voi kirjoittaa enemmänkin, nyt Moilanen on esiintynyt City-lehdessäkin. --Thi 27. kesäkuuta 2008 kello 07.47 (UTC)

Olisokohan syytä poistaa koko artikkeli? 176.72.19.239 17. maaliskuuta 2024 kello 13.24 (EET)[vastaa]