Keskustelu:Anna Mäkelä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Riittääkö merkittävyys wikipediaan? Jos riittää, artikkelia soisi parannettavan... -- Piisamson 2. tammikuuta 2007 kello 11.34 (UTC)

Asiasta kannattaa varmaankin järjestää poistoäänestys. --Green Bonsai 2. tammikuuta 2007 kello 11.35 (UTC)

Sille haluttiin lähde, että Mäkelä on johtavia suomalaisia feministisen mediatutkimuksen edustajia. Mielestäni ko. kommenttiin oikeuttaa jo se, että hän on yksi ensimmäisen aihetta käsittelevän oppikirjan kirjoittajista ja toimittajista sekä asiantuntija, jota pyydetään kommentoimaan moniin paikkoihin (kuten bigbrother, yle, annan, suomen kuvalehti...) nimenomaan naiskuvasta mediassa. Vaihdan mielipidettäni sitten kun Green bonsai esittää minulle edes viisi suomalaista feministisen naistutkimuksen edustajaa, jotka ovat Mäkelää merkittävämpiä. Jos näitä ei löydy, kuulunee Mäkelä hyvin suurella todennäköisyydellä johtaviin feministisen mediatutkimuksen edustajiin Suomessa.--Ap4k 2. tammikuuta 2007 kello 17.14 (UTC)

Tyhmiä tietoja ei artikkeliin pidä lisätä, sellaisia kuin pariskunnan yhteinen äänimäärä. Tiedon tyrkyttäminen mitätöi asiallisia saavutuksia. --Ulrika 3. tammikuuta 2007 kello 11.46 (UTC)

Tiedossa ei ollut mitään tyhmää ja se oli lähteistetty. Oletan että palautat tyhmyyksissäsi tekemäsi muutokset?--Ap4k 3. tammikuuta 2007 kello 15.31 (UTC)