Keskustelu:Anita Aittala

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Syntymäaika näyttäisi olevan oikein Tilastopajan tietojen perusteella [1], mutta löytyykö toiselle etunimelle, kuolinajalle tai syntymä- ja kuolinpaikkakunnalle luotettavaa lähdettä? Esimerkiksi mainittu Tilastopajan sivu mainitsee syntymäpaikaksi Halikon, ei Vahtoa, eikä henkilön kuolemastakaan ole mitään mainintaa. Artikkelin on selvästikin luonut vanha tuttu IP-käyttäjä (Wikipedia:Kahvihuone (sekalaista)/Arkisto 21#Tiedotus tietoja vääristelevästä vandaalista), minkä vuoksi epäilen osan tiedoista paikkansapitävyyttä. --Nironen 25. tammikuuta 2010 kello 12.23 (EET)

Tuollaiset pitäisi oikeastaan poistaa heti, etteivät jää leviämään maailmalle. Otin pois kaiken mille ei löydy lähdettä. Eipä paljon jäänyt jäljelle. --Ulrika 25. tammikuuta 2010 kello 13.53 (EET)

Kun Tilastopajan sivua katsoi tarkemmin, sieltä löytyikin jo henkilön koko nimi, Aini Anita Aittala (ei siis Anita Sinikka Aittala, kuten IP-käyttäjä oli artikkeliin laittanut). Iso asiavirhekin artikkelissa oli nähtävästi jo heti huomattu [2], että huuhaaksihan tämä(kin) 87.95-IP-käyttäjän artikkeli paljastui (tällä samalla IP:llä, jolla tämä artikkeli on luotu, aloitetuista artikkeleista myös ainakin Eino Hanski oli, artikkelin nykytietojen perusteella, huuhaata). Olisi jo luullut, että nämä vanhat sotkut olisi kaikki jo huomattu, mutta ei, lisää tuntuu vain löytyvän. --Nironen 25. tammikuuta 2010 kello 14.06 (EET)