Keskustelu:Allez

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Onkohan tällainen seura riittävän merkittävä? Eikö näitä voisi yhdistää yhdeksi artikkeliksi? --thule 14. joulukuuta 2005 kello 11:20:46 (UTC)

Rajanveto on tietenkin vaikeaa, mutta millä perusteella joku urheiluseura on merkittäävämpi, kuin joku toinen? Kyseessä on kuitenkin "virallinen" seura, joka kuuluu Suomen miekkailuliittoon. --Joonas 14. joulukuuta 2005 kello 11:41:03 (UTC)
Rajanvedon vaikeuden vuoksi en aloittanutkaan poistoäänestystä :) Käytännössä kaikki urheiluseurat ovat tuossa mielessä "virallisia", että ne ovat rekisteröityjä yhdistyksiä ja usein kuuluvat lajiliittoon. Yksittäisen urheiluseuran tekee mielestäni merkittäväksi, jos se on ollut esimerkiksi ensimmäinen laatuaan Suomessa, sillä on suomenmestaruuksia vertaisiaan enemmän tai muu vastaava piirre, joka erottaa sen muista vastaavista urheiluseuroista. Tämä tietysti koskee kaikkien lajien kaikkia seuroja, vaikka keskustelun juuri tähän artikkeliin aloitinkin... Suomessa lienee tavanomaisia urheiluseuroja tuhansia, eikä liene mielekästä sisällyttää kaikkia omina artikkeleinaan Wikipediaan; siksi olisi hyvä selvittää sopivin menetelmä näiden kohdalla. --thule 14. joulukuuta 2005 kello 12:16:54 (UTC)
Voihan nuo tietenkin yhteenkin artikkeliin koota. Mielummin miten vaan :) --Joonas 14. joulukuuta 2005 kello 13:59:21 (UTC)

Tästä tosiaan voisi aloittaa keskustelua uudestaan. Vähän tuntuu, että tämä ei taida nykysuuntaviivojen mukaan olla merkittävä. --Velma 7. huhtikuuta 2008 kello 13.46 (UTC)

Merkittävyys on tietenkin vaikeaa määritellä, mutta erotuksena kutosdivarin sählyjengille pitää todeta, ettei Suomessa kovin montaa miekkailuseuraa ole [1]. --Joonasl (kerro) 7. huhtikuuta 2008 kello 14.01 (UTC)
Alkeiskursseja järjestävä miekkailuseura? Jos muuan turkulainen kuntosaliyrittäjä näkee tämän, hän repeää joko harmista tai naurusta. Eikö kannattaisi katsoa mitä poistoäänestyksessä sanotaan? EDIT: Outo säilytysperuste tuo seurojen vähäisyys; ei kai ole muissakaan lajeissa tai aloilla säilytysperuste? En muista että siihen olisi ennen vedottu, ainakaan menestyksellisesti. --Ulrika 8. huhtikuuta 2008 kello 05.31 (UTC)